Bart Laeremans in de 7de dag

www.vlaamsbelang.orgWij zijn een fan van Bart Laeremans en daarom melden wij dat hij vandaag te gast is bij de  nullenzender in het zgn. debatprogramma De Zevende Dag.

Hij kruist er verbaal de degens met Jean-Jacques De Gucht, (Open VLD), Els Van Hoof (CD&V) en Guy Swennen (SP.a) over het aan de gang zijnde euthanasiedebat… als men hem aan het woord laat komen.

 

5 gedachten over “Bart Laeremans in de 7de dag

  1. Sinds lang een trouwe medestander van de partij die wij veel te weinig zien en horen, niettegenstaande hij een zeer degelijk politicus is. Hij heeft zich dan ook zien voorbij steken (onterecht) door “vernieuwers en verruimers” die al lang hun schup hebben afgekuist. Indien de mod(d)er-rator zijn werk *objectief en *onpartijdig doet kunnen zijn tegenstanders wat van hem leren.
    * Waar ik mijn grootste twijfels over heb.

    • Wij hebben onze zondagochtend vergald door te wachten op het euthanasiedebat waaraan Bart “mocht” deelnemen. En onze vrees was terecht; hij is amper aan het woord kunnen komen. Bart is teveel een “heer” om daartegen in te gaan. De moderatrice kon het niet laten hem na één volzin in de rede te vallen en het “woord” te geven aan de anderen, zoals aan langhaar De Gucht Junior, een windbuil eerste klas.

  2. Dit heeft nu niks met de 7- vende dag of met Bart te maken . Ik vroeg me alleen af , leeft Golfbrekers van de wind ? Ik wil gerust financieel steunen bv 5000 Euro (het kan ook iets minder zijn ,moet , even zien wat er nog in mijne portemonai zit) Ik denk niet dat ik de enigste ben die een bijdrage wil geven , vermits ik niet zeker ben of de redactie subsidies krijgt van onze Vlaamse regering .Ik verwacht dan ook binnen afzienbare tijd een uitnodiging te krijgen voor het Golfbrekersbal , dan kan ik eens goed met Marieke dansen !

    • Golfbrekersbal met voorafgaand diner, schrijf mij ook maar in. Wij verwachten dan ook de salsa danseres die wij hier deze week konden bewonderen.

Reacties zijn gesloten.