Bange liefde

Afbeeldingsresultaat voor bang van allahMoslimjongeren zijn bang van Allah!… Wij ook!

Klik op Bang voor een uitzending van Terzake, waarin bij uitzondering eens niet de godsdienst van de vrede bewierookt werd.  De slotvraag: “Zou God geen God van liefde moeten zijn?” werd beantwoord met “Het is ook liefde, een bange liefde.”

Jihadexpert Montasser AlDe’emeh: “Tienduizenden Belgische moslimjongeren leven in angst en dat is de fout van imams en islamgeleerden”
Imams en korangeleerden zijn het best geplaatst om horrorverhalen te ontkrachten. Toch doen ze het niet. Via hun indoctrinatie creëren ze een angstcultuur.  Lees verder…

En toch blijft de overheid maar toekijken.  Deze man mag zijn boodschap komen uitdragen tijdens de moslim expo in Antwerpen.

Hij wil kinderen beschermen:

Maakt vergelijking met vrouwen “in kampen” in de westerse wereld… zouden die niet liever een concubine zijn?

Meer over dit thema bij YT, kanaal Practical Islam, vervolgens “How to…be a good wife/husband/teenager, wear hijab properly,.”. enz.

 

3 gedachten over “Bange liefde

  1. Hoorde ook de opmerking van Annemie Beckx, ze trok daarbij een gezicht alsof ze al het lijden van Christus te dragen had: enkele jaren geleden was het in het katholicisme net hetzelfde.

    • beste Anna dat klopt zoals een zwerende vinger . Toen ik zolang geleden , toen de dieren nog spraken , mijn eerste stapjes in het onderwijs plaatste (Sint Henricus , oude steenweg Antwerpen) werd er ook over hel en duivel gesproken. Ik herinner mij het zoontje van een vriend van mijn vader , had het erg te pakken, kon bijna niet meer slapen omwille van die hel met zijn duivels . Met angst hou je de mensen en zeker de kinderen onder de knoet Dat is het wapen van de Islaaaam om alles af te nemen wat wij hebben . Dat pakt bij ons niet , want wij rechtse hebben de gave om na te denken en kritisch te zijn . Bij kinderen en onvolwassen geesten zoals groen en links zal dat denkvermogen later wel komen , als het kalf verzopen is !

  2. Misschien op te nemen in de leerstof voor leerlingen vanaf 10 jaar?

    La leçon du jour: la police montre des élèves comment tuer un terroriste.
    fr.timesofisrael.com>Israel inside

Reacties zijn gesloten.