Bakzeil halen…

Afbeeldingsresultaat voor bakzeil halen… of het gelijk van Filip Dewinter

16-jarige Kosovaarse Djellza moet ons land voorlopig niet verlaten, bevestigt Theo Francken aan VTM NIEUWS.

Het 16-jarige Kosovaarse meisje Djellza, die een maand geleden werd uitgewezen uit ons land, mag voorlopig dan toch in België blijven. Dat bevestigt het kabinet van Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA).

Omdat haar ouders waarschijnlijk niet meer in het land zijn, kon Djellza als niet-begeleide minderjarige vreemdeling een aanvraag indienen voor een voogd. “Die moet beslissen wat de meest duurzame oplossing is voor het meisje en of Djellza best in België blijft of terugkeert naar haar land van herkomst”, zegt woordvoerster van Theo Francken, Katrien Janseune.

Haar ouders trekken eruit en laten hun dochter achter.  Kwestie van alle achterdeuren open te laten.  Gemakshalve wordt in de poco pers nogal eens vergeten dat haar familie in de criminaliteit hun dagelijks brood ‘verdiende’ en door justitie hiervoor veroordeeld werd.

Het klinkt als een slechte mop als daarbij aangevoerd wordt  “Mijn ouders wouden niet dat hun kinderen opgroeiden in het naoorlogse geweld in Kosovo”.

HLN

1 gedachte op “Bakzeil halen…

  1. Filip Dewinter en Vlaams Belang hebben al meer dan 30 jaar gelijk, niet dat ik iemand van uw verstandige (er zijn er hier geen andere) lezers moet overtuigen. Blijkt toch maar weer dat de wetgeving inzake “vluchtelingen, gelukzoekers, hangmatters” zo lek is als een zeef in België en Europa. De poco media die dergelijke zaken objectief en neutraal zouden moeten benaderen en uitzoeken, werken liever mee aan het verval van onze westerse beschaving, onze welstand, en de ondergraving van onze normen en waarden.

Reacties zijn gesloten.