Australische bevolking aan de ketting

Chain free vector download (170 Free vector) for commercial use. format:  ai, eps, cdr, svg vector illustration graphic art design

In onderstaande video krijgt u een toekomstbeeld hoe de Australische bevolking zal gedwongen worden zich te laten vaccineren zodra een vaccin daar op de markt komt. Tenminste: als de regering doorgaat met het intentieplan.

Schrikwekkend: men zou als gezin nog slechts aanspraak kunnen maken op bv. belastingvoordelen en kindergeld als de kinderen van dit gezin gevaccineerd werden. Of de sociale uitkeringen die ervan zouden afhangen of de persoon in kwestie het “reddend” spuitje liet zetten. Of een reisverbod, de onmogelijkheid te gaan werken, de lessen in de school te volgen… tenzij… In bedrijven komt er 24/24 controle door camera’s om vast te stellen of de werknemers de voorgeschreven afstand van elkaar houden. Daar bovenop de “contact tracing”, de opsporing van mogelijke contacten met andere stervelingen, waartegen zich niemand zal kunnen verzetten.

Zijn er dan in Australië zo danig veel besmettingen, zieken, doden… die deze harde controlepolitiek noodzakelijk maken? Eerder het tegenovergestelde:

Bij een totale bevolking van 25.5 miljoen (het land b: 11.5 miljoen) telt men momenteel 25.923 besmettingen (het land b: 85.911), 21.684 (het land b: 18.490) genezen en een totaal van 663 overlijdens (het land: 9.898) aan corona. Tijdens de laatste 24 u werden er 109 nieuwe besmettingen vastgesteld bij 63.998 testen en werden er 432 mensen opgenomen in ziekenhuizen.

U kan de cijfers nalezen bij het Australische Min. van Gezondheid.

Voor alle cijfers wereldwijd: https://www.coronaviruscovid19.be/coronavirus-cijfers. Op de wereldkaart met het aantal besmette en genezen mensen zal u Australië bijna maagdelijk onbesmet vinden.