ATV: Wilders, Marokkanen, Filip Dewinter

Voor wie het gemist heeft of het niet kan ontvangen: Filip Dewinter was gisteren te gast in Wakker op Zondag bij ATV.  Hij mocht daar uitleg geven over hét gespreksthema van de laatste dagen: “Minder Marokkanen”.

Bieke Ilegems is een charmante jonge vrouw, die net zoals al haar andere politiek-correcte collega’s probeert Filip woorden in de mond te leggen.

 ATV Wakker op Zondag

4 gedachten over “ATV: Wilders, Marokkanen, Filip Dewinter

  1. Mijn dank om ATV lang jullie te kunnen bekijken. Als er nog zulks goede interviews zijn wil ik ze graag kennen langs deze weg AUB. Zelf wil ik ATV niet bij mijn favorieten

  2. Ik heb een enorme eerbied voor Dewinter. Hij moet toch een enorme doorzettingsvermogen hebben om dit allemaal te doen Ik had al lang opgegeven maar hij doet voort Proficiat Filip

  3. Tja , Bieke is natuurlijk in loondienst van het rood multiculturele missionaris zendertje, … en dan zijn we hypocriet want zo hoor het.
    Toch kent ze de problematiek maar al te goed, zelf is ze gaan lopen uit de Seefhoek, omwille van….. .

  4. Ons – in Suid-Afrika – wil MINDER swartes en MEER volksgenote. En, as ons nie MEER volksgenote kan kry nie, wil ons stamgenote.
    Regses in Vlaanderen, Nederland, Duitsland, Skotland, en Frankryk (Marine le Pen se mense) is welkom in Afrikanerland (tussen Kaapstad en Windhoek).
    Ons het slegs EEN voorwaarde: Geen werk en geen verblyf aan swartes. Dit is juis omdat ons in die verlede werk en onderdak aan die swartes gegee het, dat hulle ons land van ons geroof het. Dit mag NOOIT WEER GEBEUR NIE! Minder swartes, meer volksgenote!

Reacties zijn gesloten.