10 gedachten over “Asielfeestje

 1. Het zijn schijnbaar gelukkige mensen onder elkaar , die blijkbaar in harmonie kunnen samenleven . Feit is , als al het krapuul uit de prachtlanden verdwenen is kunnen hun thuislanden beginnen met het invoeren van de beschaving

  • Ik denk dat het ook intelligente mensen zijn. Dat ze Montesquieu hebben gelezen en zijn bewering dat de minderheid gewoonlijk ‘t recht aan haar kant heeft en dat nu in praktijk brengt.
   Bedoelde heer heeft het wel ietsje anders bedoeld, namelijk dat een minderheid de wereld draaiende houdt en daarenboven dichters, musici, denkers, uitvinders en krijgsheren levert.
   Maar onze liberale maatschappij heeft geleerd dat alles voor interpretatie vatbaar is vandaar dat ze beslist heeft dat hoger in beeld gebrachte minderheid over dat recht mag beschikken.
   Als die aanstormende minderheid een meerderheid wordt, kunnen wij als minderheid terug het recht aan onze kant krijgen. Je ziet maar, alles heeft zijn goede kanten.

 2. De leerschool voor de jeugd, de multicultirotzooi, dat doet de industrie draaien want er zullen morgen nieuwe stoelen geleverd worden…

 3. @ Rene,

  ‘in hun thuislanden beginnen met het invoeren van de beschaving’

  Die opmerking laat me denken aan een verhaal van Borges waarin een wezen van een andere planeet neerstrijkt in het Westen (voor de invasie begon) rondkijkt en terug opstijgt om te landen in Afrika. Daar vraagt hij zich af of hij de laatste resten van een beschaving ziet of misschien het begin.

 4. Laat de Christenen asielzoekers maar komen , inplaats van die Allahneukers ! Met de Christenen kunnen we tenminste samen bidden voor een betere wereld . Dan maar hopen dat het mag lukken . Volgens mij ……… !

  • Gij hebt goed praten… ze zitten niet bij u op de schoot, he! Trouwens, niet mee eens. Een christen Arabier is ook een Arabier. Spreekt evenmin onze taal. Laat dan ook nog eens in het raam van gezinshereniging busladingen overkomen. Moeten we ook nog jarenlang veel geld in steken. We zijn het dichtstbevolkte land van Europa. Vol is vol.

   • De Allianz-verzekering heeft een studie gemaakt Ze komt tot de slotsom dat de veroudering de welvaart laat krimpen. Als tweeverdieners een gepensioneerde moeten onderhouden rest hen minder loon. Om een verbetering van de situatie te waarborgen moeten nog meer vrouwen ‘an die Arbeit’.
    Persoonlijk heb ik er geen studie over gemaakt, het is gewoon mijn boerenverstand die dat laat besluiten. Actieve werknemers financieren niet alleen gepensioneerden (die naar ik dacht hebben afgedragen voor hun pensioen) maar de volgende groepen : politici, beambten, discussie-wetenschappers, profiteurs, de Antifa, asielbedriegers, de onderzeeboten voor Israël, de bezettingstroepen, de EU haar beslissingen enz.
    Dus heel wat waarop bespaard kan worden zodat de welstand niet ‘schrumpft’ en niet alle vrouwen ‘an die Arbeit’ moeten.

Reacties zijn gesloten.