Amerikaanser kan niet (2)

Bag, cannabis, drug, hemp, marijuana, medicinal, weed icon - Download on Iconfinder

In het vorige artikel schreven we dat een premie meer overtuigt dan vaccinatieplicht. Blijkbaar hebben we daarbij de “aanmoedigingspremie” voor een bepaalde groep over het hoofd gezien, nl. feestvierders die een zetje nodig hebben, een zetje om in stemming te komen door een gratis toemaatje van “recreatieve drugs”.

De New York Post  schrijft: How to get a free bag of marijuana with the COVID-19 vaccine – Hoe krijg je een gratis zakje marihuana met de covid-19 vaccinatie…

Cannabis activist group DC Marijuana Justice plans to offer weed gift bags to those who get the COVID-19 vaccine in the nation’s capital, the organization has announced… B.g. groep activisten van DC Marihuana Gerechtigheid is van plan marihuana geschenkzakjes aan te bieden aan degenen die zich in de hoofdstad willen laten inenten met het covid-19 vaccin…

“We are looking for ways to safely celebrate the end of the pandemic and we know nothing brings people together like cannabis,” wrote DCMJ co-founder Nikoas Schiller in a press release for the initiative, dubbed “Joints for Jabs.” … “Wij zoeken mogelijkheden om veilig het einde van de pandemie te kunnen vieren en we weten dat niets de mensen dichter bij elkaar brengt dan cannabis, dit onder het motto ‘Een joint voor een spuitje “.

Tegelijkertijd worden de gelukkige ontvangers aangemaand aan de minder gefortuneerden te denken door hun gratis marihuana zakje aan een persoon te schenken die momenteel geplaagd wordt door het coronavirus. Naar verluidt zou een recent onderzoek immers aangetoond hebben dat marihuana misschien wel het risico van een corona-gerelateerd overlijden doet verminderen..

Wat biedt de regering van het land b om de sceptici over de brug te trekken? Een waardebon voor een knipbeurt?…liefst zonder vervaldatum…

1 gedachte op “Amerikaanser kan niet (2)

 1. Het aanbieden van drugs in ruil voor een vaccin is dan ook één van de zoveelste perverse manieren om het druggebruik aan te moedigen. Alle middelen zijn goed. Zo is er ook de dooddoener : “De strijd tegen de drugs is mislukt”, gevolgd dan door de vaststelling : “Het is dan beter het druggebruik niet meer strafbaar te stellen”. Op die manier moeten dan de “dealers” drooggelegd worden.

  In eerste instantie dient opgemerkt te worden dat er geen strijd tegen de drugs geweest is. Er werd alleen wat gedweild met open kraan, er werd wat papier vuil gemaakt, er werden weliswaar bergen werk verzet door de politie en gerecht, die dan steeds de spreekwoordelijke “muis” hebben gebaard. Zolang dat de strijd (sic) niet geloofwaardig is, zal men niets bereiken. Trouwens het verspreiden van het druggebruik is één der wapens die worden ingezet door de occulte machten achter de NWO, om de maatschappij te ondermijnen en uiteindelijk te vernietigen.

  En als het niet om te vernietigen is, dan is het met het oog op een totale controle. Een onverdachte bron :
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Soma_(drug)
  met citaat : “Soma is de fictieve kunstmatige drug in de roman Brave New World van Aldous Huxley, die zijn gebruikers een roes van onbestemd geluk en vergeetachtigheid bezorgt. Het psychoactieve middel wordt van overheidswege kosteloos verstrekt. Het wordt normaliter geconsumeerd in tabletvorm en heeft geen bij-effecten op de korte termijn, maar langdurig gebruik leidt tot schade aan de luchtwegen en uiteindelijk de dood. In Brave New World wordt iedereen 61 jaar oud.” (=einde citaat)

  Een gedrogeerde is niet alleen nutteloos , maar ook een ballast die men meesleurt. Bovendien zal een gedrogeerde iedereen en alles verraden en verkopen voor zijn dosis.

  Het is dan ook geen toeval dat linkse en groene partijen voor het verspreiden zijn van drugs. Deze partijen en hun werkelijke zetbazen streven immers naar de vernietiging van onze westerse maatschappij en beschaving, die dan moeten uitmonden in een communistische dictatuur.

  Dat dit aanbieden : een joint in ruil voor een vaccin, nu gebeurt in de USA, na de communistische staatsgreep van de democraten met Biden is dan ook geen toeval. Hoe meer gedrogeerde, hoe meer ellende , hoe beter en hoe vlugger de ineenstorting van het land.

  Er is echter een prachtig voorbeeld, namelijk China, dat voor de Maoïstische staatsgreep opgescheept zat met ruim 70 miljoen verslaafden, die ook het nationalistische kamp van de Kwomintang verzwakt hebben.

  Nadat Mao aan het bewind was gekomen, was het gedaan met de verslaafden, de dealers en diegenen die weigerden te stoppen werden geëxecuteerd. Afgezien van deze, werden er nog tientallen miljoenen anderen vermoord :

  https://mises.org/library/death-camp-communist-china
  ““What kind of error term are we talking about? It could be as low as 40 million. It could be as high as 100 million or more. In the Great Leap Forward from 1959 to 1961 alone, figures range between 20 million to 75 million. In the period before, 20 million. In the period after, tens of millions more.” (=einde citaat). Op drie jaar tijd wist Mao het drugprobleem op te lossen : https://revcom.us/a/china/opium.htm met citaat : “In China, the Maoist revolution ended drug addiction QUICKLY. Mao’s revolutionary armies defeated the oppressors’ armies in 1949. THREE YEARS LATER, in 1952, there were no more addicts, no more pushers, no more opium poppies grown, and no more drugs smuggled in. In only three short years China went from 70 million drug addicts to none” (=einde citaat).

  Volgens Theodore Dalrymple in zijn boek: “Drugs – De mythes en leugens”, pagina 46 -47, is Mao de grootste drugshulpverlener uit de geschiedenis.
  Waarop wachten dan alle de roden hier, om zijn methode toe te passen. Succes is immers gegarandeerd, en het kost niet veel. Alleen de prijs van een kogelpatroon.
  Waar zit de PVDA , de adepten van Mao en consoorten ?? En op wat wacht Bartje in Antwerpen ?? Op bevelen van de “ Edelachtbare!!”.
  En nog iets : Achter Biden en Mao gaan dezelfde occulte machten schuil. Alleen gekend door “edele reizigers op zoek naar de waarheid”.

Reacties zijn gesloten.