Als woonwagenbewoners hun woonwagen achterlaten…

Zigeuner is een verboden woord.  Want het woord “zigeuner” heeft een negatieve klank.  Subjectief en objectief.

“Zo ziet de massale import van armoede in West-Europa er dus uit. Hele Roma-dorpen ontvluchten de armoede in Bulgarije en Roemenië en trekken naar het welvarende Duitsland, waar de dorpelingen neerstrijken in leegstaande, verkrotte woningen in de oude wijken. In Duisburg – een stad met 488.000 inwoners – wonen inmiddels zo’n tienduizend Roma. Veruit de meesten van hen hebben geen werk of opleiding, spreken geen Duits en gedragen zich onaangepast omdat zij de regels van de eigen clan stellen boven die van de Duitse rechtsstaat.”

Lees: De ‘tristesse’ van de ‘Ruhrpott’ en de dreigende opstand van de Duitse burger
Hoe Roma en Gutmenschen Duitse burgers tot het uiterste drijven.

FT

 

4 gedachten over “Als woonwagenbewoners hun woonwagen achterlaten…

 1. Zigeuners zijn alleen als professionele afbrekers te gebruiken. En zo doen ze het ook: zich inschrijven als afbraakbedrijf, geen klop uitvoeren, failliet gaan, en steun aanvragen.
  Op de betoging is weer duidelijk te zien: Rechts= volwassenen, vooral mannen, Links = de jeugd, vooral vrouwen, en vooral méér.
  Toch denk ik dat dit niet lang meer gaat duren, alhoewel. Als straks de Balkanlanden EU-lid zijn, mag iedereen vrij emigreren.
  Maar, zoals steeds: ieder medelijden met D is misplaatst.

 2. “Oude wijken” ?… hoogstens 70 jaar hé, want éérder hebben de geallieerden de boel platgebombardeerd. 🙂

 3. Er is ook een ander bloederig drama waarover in de media een bijna doodse stilte heerst, en dit in tegenstelling tot de “Thalys” komedie!!
  Het gaat om het bloedbad in een kamp van woonwagenbewoners in Roye in Frankrijk, met 4 doden en 3 zwaar gewonden.
  http://www.metronews.fr/info/fusillade-sanglante-dans-la-somme-le-profil-du-tireur-presume-se-precise/mohz!Y41ouvE9TsBY/
  Het parket van Amiens poogt intussen de zaak te “ontmijnen….” wat de dader betreft:
  http://www.lefigaro.fr/actualite-france/2015/08/25/01016-20150825ARTFIG00309-somme-une-fusillade-fait-trois-morts-et-quatre-blesses-graves.php
  Ik citeer de “procureur de la république”:
  “Un homme âgé de 73 ans, vivant «en caravane au contact des gens du voyages mais ne faisant pas partie communauté», d’après le procureur….”!!

Reacties zijn gesloten.