Als het keuzeaanbod te groot is…

Wer die Wahl hat, hat die Qual, zegt men in het Duits. Dat er in quasi heel de westerse wereld de grootste onzekerheid heerst of men nu een mannetje,  een vrouwtje of een hybride tussenvorm is, mag intussen duidelijk wezen. We worden om de haverklap rond de oren geslagen met de voordelen en aanbevelingen voor een of ander regenbooggeslacht.  Het scheelt niet veel of het dierenrijk wordt erin opgenomen.  Keuze genoeg, van geit naar hamster, van hond naar paard of een ietwat exotischer beestensoort.  Al vrezen we dat de moedige dierenbeschermingsminister daar een stokje zal voorsteken.  Seksueel misbruik van dieren… brrr… bij de beesten!

In Groot Brittanië heeft YouGov een peiling gehouden hoe de bevolking haar eigen seksuele identiteit inschat volgens de Kinseyschaal.
Volgens dit systeem kan iemand zichzelf inschatten als “uitsluitend hetero”, of “uitsluitend homo”, met resp. 0 tot 6 punten.

Blijkt dat 30% van de deelnemers niet weet tot welke categorie ze behoren.  De meerderheid gaf aan zich hetero te voelen.  Dat waren dan vooral de oude zakken.  4% was trots op zijn homoseksuele meerwaarde.  1 op 2 jongeren (18 – 24 jaar) toonde een grote onzekerheid en wist niet goed of ze nu helemaal hetero waren.  Naar verluidt zou het aan de invloed van rolmodellen kunnen liggen – zoals een actrice, zangeres of een ander heel belangrijk iemand die zijn seksuele vaardigheden bekend gemaakt heeft – of misschien is er gewoon een cultuurshift aan de gang.  Cultuur.  Daar moeten ze dan ook nog eens een peiling over houden.

Meer weten?  Klik op peiling.

6 gedachten over “Als het keuzeaanbod te groot is…

 1. Voor de jongeren onder ons , die mogelijk een beetje verward bijlopen over die onzekerheid , kan ik helpen met deze aanwijzing . Als een jongen zijn broek laat zakken en hij ziet een klepel tussen twee klokken , dan is de kans groot dat hij hetero is .Voor Moslims echter is dat een vaststaand feit ge kunt en moogt daar niets aan veranderen

 2. De verwarring is echter geen toeval, rekening gehouden met de jarenlange “indoctrinatie” waarbij de ziekte , bij manier van spreken als de remedie wordt verkocht.
  Het begint al van in de wieg :
  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/enthuellungen/redaktion/bilderbuecher-machen-dreijaehrige-mit-homosexualitaet-vertraut.html
  Een citaat :
  “20.08.2015 T|
  Bilderbücher machen Dreijährige mit Homosexualität vertraut
  Redaktion
  In Italien ist ein Streit über Bilderbücher entbrannt, mit denen Kleinkinder mit homosexuellen Lebensformen vertraut gemacht werden sollen. Der konservative Bürgermeister von Venedig, Luigi Brugnaro, hat zwei von 49 Büchern aus den Kindergärten verbannt und damit einen Aufschrei im In- und Ausland ausgelöst.”(=einde citaat).
  Bekijk ook de reacties!!
  Over de achtergronden van deze “gender war ” :
  http://henrymakow.com/gay_france.html
  Een citaat uit de inleiding :
  “France– Homosexuality is strange and repugnant to those who do not experience sexual attraction for their own sex, effectively depriving themselves of progeny. The Why, and How of homosexuality is not our concern here. Our concern is its use by the elites for the establishment of a one-world government – (=einde citaat).
  Zoals reeds gezegd in andere reacties is de ganse “holibi” problematiek één der zovele wapens die worden ingezet door de occulte machten achter de NWO, tegen onze westerse beschaving.
  De ganse “holibi” lobby dient zich echter geen illusies te maken. De dag dat ze in de weg lopen van de NWO, zal het vlug gedaan zijn.
  De grond van de zaak is dus niet de “homoseksualiteit” als dusdanig, maar wel het misbruik ervan in het kader van de verborgen agenda’s achter de NWO.
  Het is dan ook op dit misbruik en de ermee verbonden verborgen agenda’s dat de nadruk moet liggen, bij de discussies over de ganse “holibi” problematiek.
  Wat de oorzaken van de twijfels zijn over de categorie waartoe men behoort, zal men het eerder moeten gaan zoeken in traumatische jeugdervaringen, problematische gezinstoestanden en bij de “nooit gezien indoctrinatie via de media en het onderwijs”, dan bij één of andere zanger of actrice!!
  Ik weet niet of er vrouwen lesbisch geworden zijn door Brigitte Bardot toen ze nog in haar “gloriejaren ” verkeerde, en dus voor de periode dat ze zich toelegde op de “dieren”.

  • Dat programma van indoctrinatie verspreidt zich over het ganse westen.
   Herinner mij nog Pascal Smet die in de kleuterklasjes ging voorlezen uit boekjes over twee mama’s en twee papa’s omdat de kleuters aan het denkbeeld zouden gewoon worden.
   Heel die beweging heeft een heel sterke tegenstander, de natuur. Wat ze ook proberen je krijgt de natuurlijke afkeer nooit weg ook al houden sommigen het achter de kiezen omdat het niet politiek correct is het te uiten.

   • p.s wat me nog het meest stoort is dat deze creaturen het klaar gespeeld hebben het begrip echte vriendschap tussen mannen en vrouwen te verloederen tot anale en vaginale verbindingen.
    Heb zelf meegemaakt toen ik over mijn vriendin sprak mij de vraag werd gesteld of ik misschien…? En een trouwring helpt ook niet meer om van dergelijke vragen verschoond te blijven want ze dragen die zelf.
    Soms versta ik de moslims dat ze voor dergelijke normen en waarden feestelijk bedanken.

    Ik zie het nog gebeuren dat Antwerpen, Brussel of Aalst wedijveren om de titel van vuil jeannet te mogen dragen.

 3. In Gent houden ze niet zo van een te groot keuze aanbod.
  Daniël Termont heeft een probleem in de Rabotwijk, een Multi culturele wijk waar een homokoppel ging wonen. Worden die toch uitgescholden voor vuile homo’s met het bevel te vertrekken en daarenboven gepest. Toen aan een vrouw, door de echtgenoot van Kristof, vriendelijk werd gevraagd om niet meer voor de garage te parkeren kreeg hij nog maar eens vuile homo naar zijn hoofd geslingerd. De vrouw haalde er 9 Turken bij om haar woorden kracht bij te zetten.
  Daniël wijst erop dat die uitlatingen niets met de islam te maken hebben en dat hij homofoob gedrag ten zeerste afkeurt.

Reacties zijn gesloten.