Als Devos de passie preekt…

… Tom pas op onze belangen!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is xcover-Van-Grieken-1.jpg.pagespeed.ic.QPP3kQUsfd.webp

U (her)kent het fenomeen: als het goed is wordt het VB doodgezwegen, als er eventueel een mogelijk negatief geurtje rond zou kunnen hangen, dan vliegen de kwaliteitsmedia er als hongerige wolven op af. Zoals bij de aangekondigde publicatie van een volgend boek geschreven door Tom Van Grieken. De uitgeverij – De Blauwe Tijger – reageert:

Afbeeldingsresultaat voor de blauwe tijger

www.epoque.media@DeBlauweTijger@destandaard belde gister, maar verdraait onze verklaring! Een voorwoord moet nl. op het boek slaan en geen persoonlijke afrekening met de partij. Devos deed dat laatste. In het kader van debat hadden we het graag ergens anders willen plaatsen, maar uiteraard niet in het boek

Volgens @destandaard journalist is “Devos een hele grote naam in Vlaanderen.” Blijkbaar groot genoeg om onze verklaring te verdraaien. Weten ze bij de krant en op de academie überhaupt nog wel wat een voorwoord is? Daar draait het namelijk om voor ons als uitgeverij.

Image

1 gedachte op “Als Devos de passie preekt…

  1. De omhoog gevallen socialistische Devos kan het niet laten zijn rancune te spuiten;
    Het is niet de eerste keer dat de chouchou van de politiek correcte VRT zijn linkse standpunten te pas en te onpas verkondigt. Tom heeft hem de gelegenheid geboden een voorwoord te plaatsen over het geschreven boek maar niet de toelating er een anti-Vlaams pamflet van te maken. Blijf bij uw leest nl de te pas en te onpas de Belgische Staat verdedigen tot zolang dit nog duurt.

Reacties zijn gesloten.