Als de pers zelf het nieuws maakt…

Wat je in de media weer niét leest:

“Burgemeester Philippe Close heeft de manifestatie omstreeks 15u30 stil gelegd omdat er BUITEN het park rellen waren en aan de bestuurlijke politie ( robocops ) de opdracht gegeven om het park met waterkanonnen en traangas meteen te ontruimen.

Heel ” toevallig ” was dit net voordat het tweede luik van de toespraken met de Internationale sprekers zou beginnen. Tom en ik hebben met de vertegenwoordiger van de politie gesproken. Ik heb gevraagd om het park af te sluiten en de manifestanten te beschermen. Dat werd geweigerd. Vervolgens heb ik gevraagd om ons nog een half uur te geven “.

Dit werd ook geweigerd. ” Ik ben slechts een boodschapper ” zei de man ” het park moet van de burgemeester ontruimd worden, jullie kunnen kiezen, ofwel vertrekken jullie NU vrijwillig ofwel spuiten we jullie allemaal plat met waterkanonnen en traangas met nog een fikse boete er boven op “.

Omdat er geen zeggen aan was, hebben wij ons akkoord verklaard met de beslissing. De veiligheid van de deelnemers gaat voor alles. Ik ben het podium op gegaan, heb gewacht tot de zanger die een liedje aan het zingen was klaar was en heb dan het einde van de manifestatie aangekondigd, gevraagd om te vertrekken en geduid dat wie blijft dit doet op eigen risico.

We kregen echter niet de tijd om rustig te vertrekken. De waterkanonnen bleven vooruit rijden tot 50 meter van het podium waar dure ( gehuurde ) geluidsinstallaties stonden. We hebben met 30 man in 7 haasten het podium moeten ontmantelen om geen waterschade op te lopen.De voorzitter van de Duitse afdeling van WWD is met 3 man, met zijn armen hoog in de lucht ( ten teke van overgave ) naar voren gestapt met de bedoeling om de waterkanonnen te vertragen. Hij is letterlijk onderste boven gestraald door een waterkanon dat recht op hem gericht werd en heeft er een rugletsel aan overgehouden.

De bestuurlijke politie was extreem agressief tegen de vreedzame betogers. Er zijn mensen geklopt met matrakken omdat ze niet snel genoeg weg liepen naar de enige zij uitgang langs waar we nog buiten het park geraakten. Het geweld was totaal buiten proportioneel.”

“Op de binnenring van Brussel ( 1/2 van de mars ) verschenen plots uit het niets ( zoals alle vorige keren ) zo’n 20 tal zwart geklede hooligans met zwarte bandanas voor hun gezicht. Zij stapten samen met de gillets jaune uit Frankrijk voor ons uit. We hebben de stoet bewust ingehouden om een zekere afstand te scheppen en duidelijk te maken dat zij niet bij ons hoorden. Ik wist dat die kerels ( net zoals alle vorige keren ) herrie zouden schoppen en heb de politie agent in burger die op de kop van de stoet met ons mee liep ( D. ) uitdrukkelijk gevraagd om preventief maatregelen te treffen om de vreedzame deelnemers te vrijwaren.

Het werd geweigerd. ” We kunnen niets doen want ze hebben nog niets gedaan” klonk het. En voorts ” het zijn anarchisten, we kennen ze, we houden ze in de gaten “. En daar moesten wij het mee doen.

Herkenbaar patroon. Steeds hetzelfde scenario en steeds hetzelfde antwoord.

Niet veel later liepen er plots 3 zwaar gebouwde kerels, volledig in het zwart met zwarte bandana voor het gezicht pal naast mij ( ik liep voor de kop van de stoet om alles in de gaten te houden ).Ik heb één van hen aangesproken met de vraag wat hij daar deed en waarom hij zijn gezicht volledig bedekte met een zwarte bandana. Hij negeerde mij. Ik bleef tegen hem praten waarop ik heb aangegeven dat ik hem zou blijven volgen en als hij ook maar één stap verkeerd zou zetten ik hem zou weten te vinden. Plots stapte hij weg van mij en ging pal naast de mediaploeg van VRT lopen ! ( voor de kop van de stoet stond het afgeladen vol pers verslaggevers uit tal van landen ).

Stefan, hoofd van het veiligheidsteam ( een teamlid met een fenomenaal geheugen ) zei me ” Carine, die kerels waren ook in Terkamerenbos. Zij horen bij de VRT ploeg “. Toen ik terug opkeek zag ik inderdaad de 3 ” hooligans ” met de reporter van VRT praten. Ik liet dit niet over mijn kant gaan en ben naar hen toegelopen en heb ze opnieuw aangesproken : ” ah zo, u bent van de pers, u komt hier verkleed als hooligan om te schijn te wekken dat er rellenschoppers mee lopen met de betoging ! ” waarop de geluidsman van de VRT lachend tegen me zei ” ja, so what, dat mag toch ? “Zo doen ze dat dus ….”

Bron: Bovenstaande werd op tientallen facebookprofielen geplaatst… we kunnen ze niet allemaal opnoemen.

Vooraf had Brecht Arnaert onderstaand gesprek met organisator Tom Meert

De nullenzender “vergat” de uitlokking door VRT-reporters…

1 gedachte op “Als de pers zelf het nieuws maakt…

 1. De kenners weten dat het voormelde het steeds weerkerende klassieke scenario is. Stad Brussel – Het Gewest en Federaal zitten immers in de ijzeren greep van de communistische logemaffia’s. Idem voor de top van Polbrol.

  Men is hier dan ook niet bezig met het handhaven van de openbare orde, maar wel met het bevechten van de politieke vijanden. Ondertussen wordt voor het linkse en allochtone schuim van de straat de rode loper uitgerold, waarbij de kruiperigheid van de ordediensten geen grenzen kent. Als de “politieke vijanden” geen rellen veroorzaken, dan organiseren de voormelde maffia’s deze dan zelf maar. Het wapen hiervoor is Antifa, dat fungeert als een communistische knokploeg, voor de communistische logemaffia’s. Hetzelfde doet zich ook voor in andere landen, met Duitsland als het voorbeeld.

  Antifa heeft dus die betoging niet gekaapt, zoals vermeld in de volgende brug :
  https://www.tscheldt.be/antifa-kaapt-coronabetoging-anneliesje-verlinden-laat-zich-in-de-luren-leggen/
  Ze waren daar dan ook zoals men in het Frans zegt : “en service commandé”, met daarbij dan enige vergoeding op welke manier dan ook toegekend.
  Zo een “afbraakspecialisten” werken immers niet gratis.

  Wie daar ook een prominent lid van is of was :
  https://reactnieuws.net/2022/01/24/video-bewijs-extreemlinks-antifa-startte-enorme-rellen-in-brussel-conner-rousseau-is-lid/
  met citaat :
  “De vertegenwoordiger van dat Antifa-netwerk in Vlaanderen is het ‘Anti-Fascistisch Front’ (AFF), onder die naam ook aanwezig op Facebook met een eigen groep. En wie blijkt er al sinds 2014 lid van die Antifa-groep? Jawel, Conner Rousseau! “ (=einde citaat).

  Het is nu wachten op een reactie van het gerecht zoals bij Schild en Vriend en Dries. Sorry.. ik was aan het hallucineren !!!!

  Het is deze perverse verrottingsstrategie die ook actief heeft bijgedragen tot het Heizeldrama, waarvoor de verantwoordelijkheid lag bij de toenmalige burgemeester en korpschef, beiden loge maffiosi. Hadden er toen enkele Engelsen rondgelopen met een Vlaamse vlag, dan was het ganse veiligheidsapparaat dat daar lag te vegeteren, getransformeerd geworden in een fractie van een seconde, in een bloeddorstige moordmachine en was er nooit een Heizeldrama geweest. Het ging dan immers niet meer om een bende dronken varkens, maar om veel erger : “”Politieke vijanden =les sales flamins – les fachos – les boches,…. die moeten vernietigd worden”.

  Deze perverse strategie is algemeen gekend bij het gerecht en ook het Comité P. Beiden zijn echter ook aangevreten door het communistische logemaffia virus, zodat er uit die hoek ook niet de minste reactie meer komt.

  Sinds het Octopus akkoord zijn de burgemeesters nu alleen baas in hun baronnie met hun politie knokploegen, zoals de toenmalige middeleeuwse leenheren.
  Vandaar ook hun obsessie over de gemeentelijke autonomie, die in feite een dekmantel is voor een crimineel corrupt systeem, dat bovendien uitblinkt door een tergende partijdigheid, weliswaar onder de dekmantel van de “gelijkheid”, en in naam van de 150 miljoen doden van het communisme.

  Zo kennen we de broeders en kameraden.

  De media spelen hier ook een actieve rol, de VRT , een sovjet agitprop, op kop. Van een zootje bestaande uit rode en logemaffiosi en gepatenteerde leugenaars en bedriegers, kan men echter niets anders verwachten.
  En analyse van Antifa dat dan ook danig wordt onderschat :
  https://greatmountainpublishing.com/2020/06/19/antifa-is-not-anti-fascism-it-is-a-communist-front-that-is-anti-capitalism/
  met citaat :
  “Antifa is Orwellian double-speak for anti-capitalism. It is a communist front organization that goes back almost 100 years to the Bolshevik revolution in Russia. Antifa was first founded in Germany as a communist front organization representing and funded by the communist international in Moscow. Its first mission was to incite a communist revolution in Germany… “ (=einde citaat).

  Het gaat hier dan ook om een communistische & terroristische bende, die door de overheid wordt ingezet als terreurwapen tegen “politieke vijanden”. De burgemeester van Brussel en de korpschef zijn hier dan ook actief mededader aan de terreur en de vernielingen die werden aangericht, op 23.01.2022 in Brussel.
  In de volgende brug is er een overzicht van de activiteiten van Antifa en door wie dit allemaal gesteund wordt :
  https://www.winterwatch.net/?s=antifa

  Waar zitten de Staatsveiligheid ? – OCAD ? en het Comité I met een sayan voorzitter ?? Overbelast door de strijd tegen extreem rechts ?

  Het wordt dan ook hoogtijd dat men aan Vlaamse zijde de ogen gaat openen, en zien wat er te zien is, en zijn voorzorgen neemt. Dit Antifa leger + het islam Paard van Troje onder leiding van de communistische loge maffia’s vormen immers een dodelijk gevaar, dat binnen de muren zit. Bij gebreke aan een reactie, zullen de voormelde stoottroepen er voor zorgen dat wij op een blauwe maandag gaan wakker worden in het bloed.
  Men zegge het voort, vrij naar Freddy zaliger!!

Reacties zijn gesloten.