Als criminele immigranten (…vluchtelingen) niet uitgewezen worden

Het was te voorspellen.  Monis, de Sydney moslim terrorist, die niet zo mag genoemd worden,  een parasiet in voorlopige vrijheid, was ‘gestoord’, psychisch lijdend, eigenlijk stak er geen kwaad in, een beetje vervreemd van de moslim gemeenschap.  Door en door religieus én een vluchteling uit Iran.  Intussen wordt er in een hogere versnelling geschakeld om de rol van ‘islam’ te ontkennen.

Een vluchteling? Vluchtend van of voor wie of wat?  Omwille van zijn democratische overtuiging?  Of afvallig geworden?  Dat blijkt alleszins niet uit zijn dagelijkse missie: het uitdragen en steunen van de godsdienst van de vrede.
De man kwam uit Iran, het land met méér imams, ayatollahs en sjeiks dan er kangoeroes rondhuppelen in Australië.  Het is hoogst onwaarschijnlijk dat hij in zijn thuisland omwille van zijn geloofsovertuiging – de onvolprezen islam – vervolgd werd.

Monis trok naar Australië in 1996, op de vlucht voor het Iraans gerecht.  Volgens het Iraans nieuwsagentschap Fars News International had hij ca. US $ 200.000 gestolen van mensen die een reisvisum aangevraagd hadden via het reisbureau waar hij werkte.  Iran heeft de Australische immigratiedienst en justitie meer dan 20 jaar geleden gewaarschuwd en eiste zijn uitlevering, wat geweigerd werd.  Er is ‘geen politiek draagvlak’ om criminele asielzoekers uit te wijzen…

Premier Tony Abbott gaf geen commentaar op vragen van de pers.  Hij wou alleen kwijt dat Monis met extremisme flirtte, via zijn webstek zijn IS-sympathie kenbaar gemaakt had, een wapenvergunning had, wat dan weer door de politie van New South Wales ontkend wordt.  Ze gaan de oorsprong van het wapen onderzoeken… Niet voldoende voor de geheime dienst om Moris, die voorwaardelijk vrij was, op te laten pakken. Welles, nietes.

2 onschuldige slachtoffers.  Een vijftal gewonden in het ziekenhuis.  Had de poco politiek hem retour naar Iran gestuurd, was het niet gebeurd.
1 dode moslim terrorist.  Hoeveel nog te gaan?

FT

BBC

2 gedachten over “Als criminele immigranten (…vluchtelingen) niet uitgewezen worden

 1. Maak U geen illusies.. er zullen geen maatregelen getroffen worden om de sluizen te sluiten en om er een groot deel uit te schoppen.
  Wat al wel gebeurd is, zijn de plannen voor de wetsontwerpen die de persoonlijke rechten en vrijheden van de burgers aanzienlijk beperken. Het wetsontwerp daartoe, dat reeds sinds geruime tijd in voorbereiding was, en op weerstand stootte, zal nu zonder het minste probleem door het parlement gejaagd worden. Zie bruggetje!!!

  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/12/15/nach-geiselnahme-australien-plant-drastische-einschnitte-bei-buergerrechten/
  Deze ingrijpende wettelijke beslissingen viseren niet de misdaad of de terroristen maar wel de autochtonen die zouden in het verzet kunnen komen tegen deze invasies..en de ermee gepaard gaande misdaad en terreur!!!
  We hebben hier dan ook een typisch voorbeeld van de NWO : “problem-reaction-solution”. Gelijkaardige toestanden doen er zich voor in Europa en de VSA.
  We kunnen ook van ervaring spreken. Na de in scène gezette zaak Van Temssche, werd 1 of 2 dagen later in het parlement de nieuwe wapenwetgeving gestemd, die er op neer kwam de autochtonen te ontwapenen!!!
  Het toeval wil dan dat er in Sydney ook strenge wapenwetten van toepassing zijn!!! We zien nu het resultaat!!!
  http://www.infowars.com/despite-sydneys-gun-control-gunman-holds-hostages-for-16-hours/
  http://www.breitbart.com/Big-Peace/2014/12/16/Australia-s-Strict-Gun-Laws
  In de media wordt over dit laatste aspect dan ook valselijk gezwegen.
  We dienen dan ook zeer wantrouwig te zijn t.o.v. de maatregelen die na dergelijke incidenten worden getroffen. In vele gevallen dekt de vlag de lading niet, en is er een verborgen agenda in volle uitvoering.!!

 2. Natuurlijk zal de politiek zich haasten om de Islam te verdedigen .Al die moorden en aanslagen wereldwijd , heeft niets met de Islam te maken . Het ontbreekt de politiekers aan moed ! om de koe bij de horens te nemen . Ik zag onlangs op een You Tuubeke , hoe een imam zijn deelneming betuigt aan de slachtoffers van die Iraanse idioot. Het kan een brave en oprechte imam zijn en het is mijn overtuiging , dat bij de moslims overal ter wereld , er vele zijn die al de Islam fratsen verafschuwen . Ik vergelijk het met de Nazi’s ! Ze bouwden hun macht op met geweld , zoals de zogezegde Islam Uiteindelijk zullen de brave volgelingen van Allah zich aansluiten bij dit geweld of zich onderwerpen uit vrees te worden beschouwd als afvalligen met al zijn gevolgen . Laten we hopen dat Nostradamus gelijk krijgt met zijn voorspellingen , een paar honderd Jaren geleden . Er zal een gewelddadige confrontatie komen tussen Islam en de Christenen ! Uiteindelijk zou het Christendom zegevieren. De eerste tekenen zijn er al , de “normale” burger pikt heel die Islaminvasie met hun grote smoel niet langer ! er komt verzet , rechts is in opmars , een nachtmerrie voor de huidige politieke lafaarden. Ze vrezen het ergste , indien ze het zouden opnemen voor hun Eigen mensen en Cultuur en hun import gaan bekritiseren . Het zou niet alleen economische gevolgen hebben want ergens draaien ze het olie-kraantje dicht in bepaalde prachtlanden , die bv IS steunen. Het zou ook kunnen leiden tot een mini burgeroorlog vermits ” de kwade import” talrijk genoeg is . Na twee wereldoorlogen ligt de derde in de pampers , weliswaar met een enorm groot verschil . De vijand moeten we niet gaan zoeken in een ander land maar hij woont achter onze hoek . Hij werd met een fanfare binnengehaald , regelmatig van verse pampers voorzien en geknuffeld .De redders van ons pensioen ! het krijgt een wrange nasmaak , zonder hoofd is dat pensioen ook gered ! De grootste fout van Hitler was , hij had er een “God” moeten bijsleuren !

Reacties zijn gesloten.