Alles is te koop. Zelfs een tijdelijke bekering.

Alles is te koop.  Zelfs een tijdelijke bekering.

Hoe hypocriet kan men zijn.  De énige ware godsdienst kan men zich tijdelijk aanschaffen.  Zoals men een job aanneemt van een interimkantoor.

Rond de Kaäba in Mekka worden er renoveringswerken uitgevoerd.  Sommige gebouwen moeten zelfs gesloopt worden.  Daar onreine voeten van ongelovige honden de heilige grond niet mogen betreden moeten er moslims gerekruteerd worden om de werken uit te voeren.
Gebouwen slopen zonder gevaar voor omstaanders is een job voor specialisten.  Het bouwbedrijf gaf zich rekenschap van het feit dat ze zelf die expertise niet in huis hadden.  Bij hun gewone explosies tot eer en glorie van Allah steekt het niet zo nauw, maar daar in Mekka zou het onkies zijn de gelovigen, die net hun rondjes draaien rond de zwarte kubus, de lucht in te jagen.

Ze zochten en vonden dus hulp bij de Nederlandse kranenspecialist Rusch, die ervaring heeft met moeilijk uitvoerbare sloopopdrachten.  Zoals in de rest van West-Europa, werden er in Nederland behoorlijk wat islam vakkrachten geïmporteerd, maar net in de sloopbranche kan men voorlopig bijna uitsluitend rekenen op ongelovigen.  Moslims hebben immers handen vol met slopen elders in de wereld.

Niet getreurd.  Zoals er ook een tijdelijk moslim huwelijk bestaat – euh…bestaat er ook een tijdelijke maagdelijkheid? – kan men een moslimcertificaat halen om zich daarna tot moslim te laten omdopen.  De Nederlandse slopers repten zich sito presto naar de bekeervont.  Kassa, kassa: 10.000 euro per maand voor elke pro forma moslim.  Daar kan een mens al eens even een stukje komedie voor spelen.

We konden niet vernemen of de bekeerlingen zich na hun terugkeer naar Nederland zich moesten laten ontmoskeeën.  Misschien gebeurt dat automatisch als de duur van de tijdelijke bekering voorbij is of bij een zware zonde tegen de Allahdoctrine.
Pragmatisme ten top, zowel bij de Saoedi’s als bij de Nederlanders.  Zijn huik naar de wind hangen.  Of: voor geld is alles te koop.

FT

7 gedachten over “Alles is te koop. Zelfs een tijdelijke bekering.

 1. een tusendoortje

  Ik heb het voor mekaar gekregen !!!

  Mijn hond gaat nu ook doppen.

  Ik ben er namelijk in geslaagd om een werkloosheidsuitkering te krijgen voor mijne hond.

  Eerst had het OCMW er geen oor naar, maar na wat hevig discussiëren, kwam er toch schot in de zaak.

  ‘Maar mijnheer, het is een hond’ zei de OCMW juffrouw.

  Toen heb ik haar gezegd:

  ‘Hij heeft er niet voor gekozen een hond te zijn en je mag hem niet discrimineren op basis van zijn ras!’.

  Dat had ze niet verwacht, maar ze bleef aarzelen.

  Na nog vijf minuutjes onderhandelen,haalde ik m’n beste argument boven:

  ‘Hij is bruin, heeft een groot bakkes,

  spreekt geen woord Nederlands.

  Hij heeft nog nooit een dag gewerkt in zijn leven.

  Slaapt 16 u per dag.

  Bovendien steelt hij alles waar hij zin in heeft.’

  Toen kreeg onze Woef niet enkel een werkloosheidsuitkering,

  maar werd hem ook kindergeld, gratis medische verzorging en een sociale woning aangeboden…

 2. Ik denk dat er weinig Golfbrekers-fans zullen zijn die zich niet “tijdelijk” laten bekeren tot het “ware” geloof …voor 10.000 Euro . Ik alvast wel en zou een gedeelte afstaan aan het VB ter bestrijding van de Islam

  • je bruggetje was overbodig. We hadden ook zonder genoeg fantasie.

 3. Rene is heel vooruitziend, want in een reactie gaf hij mij de tip dat een bekering het “alternatief” was om mij geen Smith & Wesson te moeten aanschaffen, vanwege mijn grote schrik dat mijn keel overgesneden zou worden. Straffe gasten op Golfbrekers.

 4. “In de sloopbranche kan men voorlopig slechts rekenen op ongelovigen”
  Voorlopig? Dit schets het toekomstbeeld van wat ons te wachten staat als onze “geachte leden” van de Europese parlementen niet dringend gaan ingrijpen.
  In onze steden die vroeger Antwerpen, Berlijn en Londen heetten, mag je de oorspronkelijke naam niet meer uitspreken. Naar het voorbeeld van Constantinopel.dat Istanbul werd. De auto’s werden vrakken, de straten zijn open riolen, je computer, je TV, telefoon zijn niet meer te vervangen. Vliegtuigen staan aan de grond. Ook die van de Emirates. Dit alles door gebrek aan vakkrachten en technische kennis. De weinige nog bekwame ongelovige vakkrachten vergaat de lust tot werken. Ze worden dermate afgeroomd, ten gunste van de gelovigen, dat arbeid geen zin meer heeft. Kamelen worden het transportmiddel tussen de steden. Vanuit de torens van onze kathedralen schreeuwen de muezzin vijf keer per dag. De boeken in onze bibliotheken en archieven worden verbrand, omdat alles wat je moet weten in de Koran staat. De kalief beslist zonder vorm van proces over leven en dood. Blonde vrouwen komen, als exotisch tintje, in zijn harem terecht. De mannen die zich daartegen verzetten worden gespiest, de anderen krijgen als eunuch een slavenjob.
  Kortom, ons toekomstig paradijs tenzij…onze mannen opstaan.

  • Geen probleem Anna ! Zover zal het niet komen vermits alles in de Koran staat , ook het onderhoud van vliegtuigen .

Reacties zijn gesloten.