Allahs prostitutienetwerk

Afbeeldingsresultaat voor boerka bruid

Via de deugdzame Mohammed (… popelende bruidegom van de 9-jarige Aïsha) liet Allah weten dat zijn geloof Maagdelijkheid, Deugdzaamheid en Trouw hoog in het vaandel draagt, aangevuld met Vindingrijkheid.

Prostitutie is zondig en bovendien – vermits Allahs wil wet is – illegaal. Aan alles valt er een halalmouw te passen. Wie buiten de pot wil pissen, moet maar gewoon een interim-echtgenote huren.

In ons modern taalgebruik zeggen we niet meer “hoer” of “prostituée“. Nodeloos kwetsend. Zeg: “escort dame“, een begeleidende persoon van het vrouwelijk geslacht. Kwestie van niet eenzaam en alleen naar een concert- of theatervoorstelling te moeten gaan. Moslims gaan een stapje verder, die treden voor heel even, voor iets langer, zelfs voor een seizoen in het huwelijk. Een arbeidscontract voor bepaalde tijd. Met een onbepaalde invulling van zowel de taakdetails als de werkomstandigheden. Muggenzifters durven het zelfs Moderne Slavernij te noemen.

Via een onofficieel ‘urfi-huwelijk’ trouwen ze – voor een aantal dagen, een paar weken of een hele zomer. In dat seizoen worden de meeste tijdelijke huwelijken gesloten, want dan reizen mannen uit met name Saudi-Arabië, Koeweit en de Verenigde Arabische Emiraten naar het goedkope en vrijere Egypte voor een luxueuze vakantie. Als ze hun gezin meenemen, worden twee kamers geboekt: een voor vrouw(en) en kinderen, een voor de tijdelijke Egyptische vrouw.

Verneem hier meer.

In de Vindingrijkheid-rekken vindt u ook:

3 gedachten over “Allahs prostitutienetwerk

  1. Wanneer wordt nu eens eindelijk die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij totaal verboden op ons grondgebied? Die zwijnerij hoort hier niet en nooit thuis.
    Onze identiteit, onze nationaliteit, onze veiligheid en onze leefbaarheid staan onder zeer zware druk door de aanwezigheid van die barbaarse zwijnerij.

    • Beste Jean
      Je verwacht toch niet dat wij met jou in debat gaan? We zijn het met je eens, al zouden we het enigszins anders formuleren. Echter: er is een verschil tussen droom en werkelijkheid. Zo jammer dit ook is. De meerderheid der bevolking blijft voor politici kiezen die hiervoor verantwoordelijk zijn.

  2. Beste Redactie, no problems, ik zeg wat ik denk en wat ik meen en weet dat veel burgers het met mij eens zijn maar helaas niet durven uitkomen voor hun gedacht en mening.

Reacties zijn gesloten.