Aleppo, de spookstad

Waar moslims moslims vermoorden.  Allah de oorlogsfluisteraar.

Op het internet is een Nederlandstalige jihadistische video van een halfuur opgedoken. De film zou zijn opgenomen in de Syrische stad Aleppo en heeft de titel Oh, Oh, Aleppo – De Spookstad.

In de video op YouTube komen volgens de plaatser ”Nederlandse moedjahedien” aan het woord die in het kapotgeschoten Aleppo actief zijn.  De echtheid van het filmpje is moeilijk onafhankelijk te controleren.  Al zullen de beelden wel niet de plaasteren coulissen van een oorlogsfilm tonen.

 

 

4 gedachten over “Aleppo, de spookstad

  1. Voor mij mogen moslims elkaar uitmoorden .Ik zou zelf zeggen hoe meer hoe liever Het kan niet rap genoeg gaan Liefst de meest radicalen eerst

  2. Ik ga de lange video later eens bekijken, maar we mogen ook niet overdrijven: op de vrt bv zei de reporter dat gans Aleppo in puin lag, op een enkele muur na die was vergeten om te vallen. In een volgend fragment zien we dan iemand interviewen met op de achtergrond een vrijwel intacte straat.

  3. Het vermoorden van zoveel mensen dient ook enkele andere doelen.
    1. De identiteit van de vermoorde personen kan gebruikt worden om te infiltreren in het westen.
    2. Er wordt een vluchtelingenchaos geschapen waarin de terroristen zich kunnen verschuilen om zich te verplaatsen en/of over grenzen te geraken.

  4. Moge die moedige strijders vlug worden opgenomen in de paradijzen van Allah, hoe meer hoe liever !

Reacties zijn gesloten.