Al Hayat TV

AL HAYAT TV Al Hayat TV, het islam informatiekanaal van een groep ex-moslims en Sabatina James, heeft de laatste tijd enkele interessante islamkritische bijdragen over de Islamitische Staat (IS) gebracht, die men moet bekijken om dit kalifaat en de verachting voor de mensheid / menselijkheid beter te kunnen begrijpen en deze in verband te brengen met de islamitische leer en de grondlegger ervan, Mohammed.

De islamitische staat volgens het voorbeeld van Mohammed:

Ondertiteling en vertaling via rechthoekje onderaan.

 

13 gedachten over “Al Hayat TV

 1. Ter attentie van de supporters van het “uitverkoren volk”, enkele bruggetjes om een kijk te hebben op wat er zich achter de schermen afspeelt.
  http://www.activistpost.com/2014/08/why-arent-isis-and-al-qaeda-attacking.html#!byf5f5
  http://aanirfan.blogspot.be/2014/08/bashir-working-for-mossad.html
  http://aanirfan.blogspot.be/2014/08/isis-run-by-simon-elliot-mossad-agent.html
  Wat België betreft : “de bende van Nijvel en de pedofilienetwerken in het dossier Dutroux en andere zaken die hiermede samenhangen ” = als de waarheid hier niet aan het licht mag en zal komen is het o.a. door de betrokkenheid van de Mossad.
  In deze zaken zijn er honderden slachtoffers gevallen, rechtstreekse en onrechtstreekse, deze laatsten hebben betrekking op diegenen die verongelukt of gezelfmoord werden!!!
  Het is dan ook enerzijds naïef en anderzijds gevaarlijk “de vijand van mijn vijand blindelings als mijn vriend” te beschouwen!!!
  Het is nog veel gevaarlijker als rechtse en nationalistische partij op “bedevaart te gaan naar het beloofde land” om daar dan “gecorrumpeerd ” te worden zodat men nadien moet zwijgen, over de verborgen agenda’s van de “banksters cartels”.
  Dit heeft o.a. betrekking op de massale immigratie, zie bruggetje :
  http://www.blacklistednews.com/Globalist_Backed_Wars%2C_International_Bankers_Drive_World_Wide_Crisis_of_Illegal_Immigration/37111/0/38/38/Y/M.html
  Het paradoxale is immers dat deze “banksters cartels” ze in Gaza de zee wil injagen, en terzelfder tijd zetten diezelfden de sluizen wijd open in Europa en ook in de USA , voor die soort waarmee men in het midden oosten vecht op leven en dood, en dit om onze westerse beschaving te vernietigen.
  Er is dus een probleem met de logica!!!

  • Wat voor smeerlapperij gebeurd achter de politieke schermen , zal voor ieder van ons , gewone stervelingen steeds en altijd een raadsel blijven .Zoals ik kon lezen zouden zelfs de Joden achter die aanslag op de twin-towers zitten. Het is allemaal best mogelijk. Ik heb ,voor wat mij betreft , enkel oog en interesse voor de resultaten van een bepaalde politiek . Als ik ieder jaar mijn familie in mijn geboortestad Antwerpen bezoek , geloof ik soms mijn eigen ogen niet . Het is mijn stad noch mijn Vlaanderen niet meer . Ik voel mij een vreemdeling . Dat is een zichtbaar en voelbaar resultaat van een bepaalde politiek , dus verwerpelijk . Het is toepasselijk op het hele wereldgebeuren . Wij moeten geloven wat ze allemaal in onze oren blazen , ik doe daar niet aan mee , zoals reeds geschreven ,ik bekijk enkel de resultaten en stel me soms de vraag , waarom , maar een antwoord kan ik niet vinden . Het zal in de genen liggen van het “mensdom” elkander uit te moorden en zoveel mogelijk te pesten.

   • Laat ons zeggen dat deskundigen ivm de Twin-Towers met natuurwetten, die bewijzen dat het instorten van de torens ( één die geraakt is en de ander) niet door een vliegtuig niet kan + uit verder onderzoek tegenover elkaar staan. Zij die beweren dat het gebeuren een Amerikaanse in-side job is en anderen die dat tegenspreken.

  • greep uit de geschiedenis van Israël.
   1948 – joodse gewapende massamoord in Deir Yasin
   – eerste Israëlische-Arabische oorlog.
   meer dan 100.000 Palestijnen vluchten naar de Westoever, Gazastrook, Libanon en Syrië.
   1949 – wapenstilstand tussen Israël en buurlanden.
   1951 – koning Abdullah van Jordanië vermoord in Jeruzalem.
   1956 – Israëlisch – Brits – Franse aanval op Egypte.
   1965 – Vredesplan van Bourguiba om Israël te verdelen in een joodse en Arabische staat.
   1967 – Israël bezet Gazastrook, de Sinaï in Egypte, de West Jordaanoever in Jordanië en de Golan in Syrië.
   1973 – Egypte valt aan in de door Israël bezette Sinaï
   Syrië in de Golan.
   1978 – Israël valt Libanon binnen. VN eist terugtrekking.
   1980 – Israël annexeert Oost-Jeruzalem
   1981 – Israëlische luchtmacht bombardeert een in aanbouw zijnde kerncentrale(?) in Irak.
   1982 – Israël valt Libanon binnen om PLO te elimineren.
   1985 – Israël bombardeert hoofdkwartier PLO in Tunis.
   1997 – Israël bouwt een nieuwe joodse wijk in Oost-Jeruzalem.

   Ik hou het hier even bij of zullen we verder gaan?

    • Stemmen uit Israel:
     “No one Judge Israel” Shimon Peres in 2002.

     De joodse onderzoeker George-Elia Sarfat : ” l’antiSionisme est un antisemitisme politiquement correct”.

 2. Wat iemand op zijn blog zet en beweert de waarheid te zijn of over de juiste informatie te beschikken moet men ook niet blindelings geloven, vooral niet indien de berichten van bronnen komen die verplicht zijn tegen ongelovige honden te liegen.

  • Dus mogen wij aan Golfbrekers zijn artikeltjes ons geloof hechten of moeten wij daar ook aan beginnen twijfelen . Zij zijn in ieder geval niet verplicht te liegen tegen ons , ongelovige honden .

  • Die van het ‘aanirfan’ blog kan zelfs zijn eigen naam niet spellen, want op zijn homepage heet hij ineens ‘aanGirfan’…

 3. De webstek van Aangirfan werd enige tijd geleden “gesaboteerd” en is nu terug op het net via Aanirfan, bekijk de archieven.!!!!

  Een andere analyse kan men vinden bij James Perloff(=van joodse afkomst), zie bruggetje :
  http://jamesperloff.com/2014/08/03/gaza-and-ukraine-what-is-the-objective-control-diversion-or-a-third-world-war/
  Inzake Hamas is er een analyse op de webstek van Henry Makow(=een canadese jood!!) :
  http://henrymakow.com/israelcreatedhamastoavoid.html
  Wat de plannen zijn met Europa kan men zien bij Coudenhove Kalergi :
  zie bruggetje :http://balder.org/judea/Richard-Coudenhove-Kalergi-Practical-Idealism-Vienna-1925.php
  Alle deze verwijzingen dienen dan ook om pogen te begrijpen wat er zich werkelijk afspeelt achter de schermen.
  Men kan dit alleen begrijpen door de gebeurtenissen te plaatsen binnen de voortdurende strijd voor een New World Order. In het kader van deze NWO moet er eerst nog een 3de wereldoorlog plaatsvinden, waarin Europa moet meegesleurd worden. (zie de analyse van James Perloff).
  Een andere analyse vindt men eveneens op de webstek van Henry Makow, met een verwijzing naar de uitspraken van de gepens. generaal Wesley Clark, zie bruggetje :
  http://henrymakow.com/reordering-the-middle-east.html
  Inzake Clark gaat het dus niet om iemand die moet liegen “tegen de ongelovige honden”!!. Dit liegen geldt ten andere voor de beide partijen, zie de Koran en de Talmud. Het komt er ten andere ook op aan pogen te begrijpen wat er gebeurt, en dus niet te “geloven”=doet men in de kerk”.
  Op het eerste zicht doet men maar wat men wil in het Midden Oosten, en ik heb geen enkele sympathie voor de betrokken partijen, maar wat ons wel aangaat, is dat er hier al tientallen miljoenen “islamitische broeders” aanwezig zijn, die klaar staan om in “gang te schieten”. Bovendien willen de UNO en de EUSSR, instrumenten in handen van de “banksters mafia’s van The City en Wall street” ,er nog tientallen miljoenen bij importeren!!! Coudenhove Kalergi heeft duidelijk gemaakt waar die noodzakelijk voor zijn (zie boven)!!!
  Het komt er op aan met onze eigen toekomst bezig te zijn, en ons niet voor de kar te laten spannen, door wie dan ook.
  Ik heb de indruk dat heel wat lezers niet het minste benul hebben, en zelfs niet willen hebben, van wat ons te wachten staat.
  Het ontwaken zal echter zeer pijnlijk zijn!!! Dit ontwaken zou ook vlugger kunnen gebeuren dan men denkt. Een zaak zal men echter niet meer kunnen zeggen, en dat is : “Wir haben es nicht gewüsst…”.

  • Vanaf de jaren 1800 hadden de joden, van alle Europese landen, de meeste rechten in Duitsland. Er begonnen echter stemmen op te gaan tegen de woeker en uitbuiting.
   Op de Vereinigten Landtag in 1847 sprak Bismarck:
   “Ik wil een voorbeeld geven hoe de verhouding ligt tussen joden en christenen. Ik ken een streek waar de joodse bevolking op het land talrijk is, waar er boeren zijn die niets hun eigendom kunnen noemen op hun stuk grond. Van hun bed af tot de kachelpook, de meubelen, het vee in de stal. En de boer betaalt voor ieder van dat onderdeel zijn huur. Het koren op het veld en in de schuur behoort de jood en de jood verkoopt de boeren het brood, het zaad en het dierenvoer. Ik ken gevallen waar de christen met de vinger te wijzen is, maar dergelijke toestanden heb ik bij hen nooit meegemaakt” Er kwam ook boerenprotest. Toen lanceerde de joodse filosoof, Moritz Steinschneider, in 1860 het woord antisemitisme om de gewetens te monopoliseren. Heb je kritiek? Stel je iets in vraag? Dan krijg je het etiket antisemiet op gekleefd.

   p.s. Zoek nog even voor je op wat onze grote humanist Erasmus zijn bevinding en oordeel was.

   • @ Lovenaar

    “het is een beroven en uitzuigen door joden van de arme man, zodanig dat dit niet meer te lijden is, God erbarme. De joodse woekeraars zetten zich vast tot in de kleinste dorpen en als ze 5 gulden lenen nemen ze daarvoor zesvoudig onderpand en nemen intrest op intrest.” Erasmus.
    Onze huidige Banksters hebben hun lesje goed geleerd.

Reacties zijn gesloten.