Al Gore en zijn Madame Blanche

We schrijven 1 september 2014.  Een grote last is van onze schouders gevallen.  De Noordpool en zijn ijskap zijn er nog.

Nochtans had Al Gore ons in 2007 gewaarschuwd dat tegen augustus van dit jaar heel het ijspakket bovenop onze wereldbol zou verdwenen zijn. Door onze schuld, vanzelfsprekend.  Gesmolten, verwasemd, opgelost in de groene ondergangsfilosofie.  Wat blijft er nu over van de opwarmingspaniek?

Al Gore moet dringend af van zijn Madame Blanche.  Haar voorspellingen zijn even onbetrouwbaar als haar baas.  Paniekzaaiers, zeveraars… Bekijk even deze cijfers op het plaatje:

Permalink voor ingesloten afbeelding

Hij heeft nu een nieuwe zienswijze:

Permalink voor ingesloten afbeelding

Want, hier staat ‘m nu: blootgesteld:

Permalink voor ingesloten afbeeldingFT

 

 

5 gedachten over “Al Gore en zijn Madame Blanche

 1. Gore was een grote inspiratie-bron voor de groene breedsmoelkikkers de groepsprofeten van de correcte politiek . De windmolekes en zonnepanelen fans , Weg met de kernenergie…. terug naar de natuur ….. terug naar het aards-paradijs !

  • Op het gebied van kernenergie verschillen de Franse groenen van onze wollen sokken aanhangers. Zola publiceerde zijn boek Germinal, waarin hij al dan niet naar waarheid de toestanden in de mijnen, de randtoestanden voor de arbeiders en de vele doden beschreef, dat boek deed de Franse groenen afzien van protesten tegen kernenergie.

 2. De wereld is aan een ramp ontsnapt: stel je voor dat zo iemand president was geworden…

 3. Het is helemaal niet gedaan met Al Gore. Hij is immers bezig met de uitvoering van Agenda 21 van de UNO dat er o.a. op gericht is de wereld bevolking te controleren= lees : te verminderen. Dit past dan op zijn beurt in de verborgen agenda van de NWO.
  Het milieu in de brede zin van het woord, wordt dan gebruikt om deze verborgen agenda uit te voeren. Dit heeft dan bv betrekking op de de-industrialisatie van het westen, de uitstap uit de kernenergie om de maatschappij verder te ondermijnen.
  Passen hier ook in = de zo gezegde vaccinatiecampagnes in de 3de wereld, die meer problemen veroorzaken dan ze voorkomen. http://vactruth.com/2013/02/26/rebels-shooting-vaccine-workers/
  Zie bruggetje.
  http://endoftheamericandream.com/archives/al-gore-agenda-21-and-population-control
  De oorsprong van dit alles dient gezocht te worden bij de Club van Rome met het beruchte verslag, met o.a. het hierna volgende citaat, ik heb enkel de Engelstalige versie :
  Alexander King, founder of the Club of Rome and Bertrand Schneider, secretary of the Club of Rome
  published by Tom Sullivan on Sat, 2010-12-18 22:15
  “In searching for a new enemy to unite us, we came up with the idea that pollution, the threat of global warming, water shortages, famine and the like would fit the bill … All these dangers are caused by human intervention and it is only through changed attitudes and behaviour that they can be overcome. The real enemy, then, is humanity itself.”
  Al Gore en de NWO zijn dus niet met het milieu bezig, maar wel met het oorlog voeren tegen de mensheid.

Reacties zijn gesloten.