Golfbrekers

Vlaams-radicale blog: verbonden maar niet aan banden

Golfbrekers

6 gedachten over “Akte van Capitulatie

 1. Ik hoop dat Filip en Geert hun botten vegen aan het verbod.Als het nodig is moeten ze maar een oproep doen aan alle Vlamingen en Nederlanders om hun te vergezellen bij hun intocht in Molenbeek. Ik zal er zeker zijn.

 2. Terroristen mogen zonder problemen binnen en 2 eerlijke volksvertegenwoordigers mogen niet binnen.

 3. Fw: Maleisië: Dit gebeurt er met een vrij land zodra moslims de meerderheid worden

  ;

  Een Duitser die al geruime tijd in Maleisië woont beschrijft wat er gebeurt met een vrij en pluralistisch land als wordt toegestaan dat de islamitische religie zich onbeperkt kan verspreiden, en moslims de meerderheid worden. Het is een scherpe en niet te negeren waarschuwing aan het adres van Europa en de Europeanen dat de islamisering van onze samenleving zo snel mogelijk moet worden gestopt en teruggedraaid, voordat het te laat is en onze (klein)kinderen in een islamistische dictatuur zullen moeten opgroeien.

  Het begint altijd klein, zoals de eis om ‘gelijk behandeld’ te worden en bijvoorbeeld ook op het werk, zelfs bij de overheid, hoofddoekjes te mogen dragen. Die fase, waar Nederland nu in verkeert, is Maleisië al gepasseerd. Daar waarschuwen imams nu om op te letten welke kwasten u bij het verven gebruikt, want daar zouden varkensharen in kunnen zitten. Daar krijgen moslims te horen dat ze hun was niet in niet-islamitische wasserettes moeten laten doen, want daar kunnen hun kleren ‘besmet’ worden door aanraking met kleding van ongelovigen en hondenharen. Nieuw is dat moslims ook niet meer naar een niet-islamitische kapper mogen, want ook daar kunnen ze ‘besmet’ worden, en zo uit de gunst van Allah vallen.

  ‘Domheid en trots zijn uit hetzelfde hout gesneden’

  Wereldwijd is al eeuwen dezelfde trend te zien: overal waar moslims een grote bevolkingsgroep worden, beginnen ze zich met hun honderden taboes en regeltjes van de samenleving af te scheiden. Via warrige denkconstructies worden niet-moslims en hun gewoonten als een steeds groter gevaar afgeschilderd, vooral omdat Allah hen dan wel eens zou kunnen verwerpen. Tegelijkertijd worden moslims op een almaar onaantastbaarder voetstuk geplaatst. Alleen zij volgen ‘de enige ware religie’, de rest is ongelovig. Oftewel: ‘Domheid en trots zijn uit hetzelfde hout gesneden’ (Oostenrijks spreekwoord).

  Deze segregatie, de opdeling van de wereld in ‘halal’ en ‘haram’, waarbij ‘haram’ iedere dag steeds erger en slechter wordt, herbergt grote gevaren voor de mensheid. Als mensen die nooit een eigen mening hebben ontwikkeld –omdat ze dat niet mogen- geleerd wordt dat andere mensen en hun levensgewoonten een bedreiging voor hun zielenheil vormen, dat draagt dat namelijk niet bepaald bij aan de wereldvrede. Het is tevens de reden waarom verreweg de meeste moslimmigranten die nu naar Europa worden gehaald niet willen en kunnen integreren.

  Gutmenschen verdedigen ‘het recht van de grote boze wolf’

  ‘Onze gutmenschen-meningsdictators zijn wereldvreemde ‘wishful thinking’ theoretici, die al het gezonde verstand hebben losgelaten,’ schrijft de Duitser. Zij verdedigen de ‘rechten van de grote boze wolf’ die Roodkapje wil opeten, en hebben veel sympathie voor de kwaadaardige stiefmoeder van Sneeuwwitje, omdat die wellicht een moeilijke jeugd heeft gehad. ‘Of niet, maar ze willen de arme stiefmoeder hoe dan ook helpen.’

  Als in het moderne Maleisië, een nog gematigde islamitische staat, nu al wordt geleerd dat moslims alleen nog in moslimwasserijen mogen komen, met welke instelling en racistische ideeën komen dan al die miljoenen moslimmigranten uit Syrië, Irak, Iran, Jemen, Afghanistan, Pakistan, Soedan, Somalië, Ethiopië, Algerije, Nigeria, enzovoorts, naar Europa toe?

  Alles is de wil van Allah

  Deze denkwijze wordt perfect omschreven met een voorbeeld uit het dagelijkse leven:

  ‘In Maleisië spreek ik morgen om 10.00 af. Antwoord van mijn moslim vrienden: ‘als Allah het wil’. De meesten komen wanneer ze willen (of pas de volgende dag, of helemaal niet). Dan heeft ‘god’ dat zo gewild. Zo simpel kan het leven zijn. Nog een kind, waar ze eigenlijk geen geld voor hebben? Door god gewild. Geen zin naar het werk te gaan? Door god gewild. Kind uit het raam gevallen terwijl moeder de hele dag TV zit te kijken? Door god gewild. Had het kind niet moeten vallen, dan had Allah wel een manier gevonden om de moeder van de TV weg te lokken. Kind gestorven? Met gods wil maken we gewoon een nieuwe. Individualiteit en uniciteit staan bij Allah en zijn aanhangers niet hoog aangeschreven.’

  Wat bezielt de Europese elite door Allah een handje te helpen?

  De schrijver vraagt zich daarom vertwijfeld af wat er met de Europese elite aan de hand is. Allah wordt ‘een handje geholpen’ door miljoenen moslims hierheen te halen, naar landen die op ongeveer ieder terrein op zeer gespannen voet staan met wat de Koran gebiedt.

  Maar ze komen hier, mogen met meerdere vrouwen getrouwd blijven, krijgen voor al die kinderen –bij wie dezelfde verachting en haat wordt ingestampt- torenhoge uitkeringen en toeslagen, en mogen ook nog eens op oneindig veel begrip rekenen als ze desondanks toch overgaan tot misdaad, geweld en terreur, omdat hun ‘profeet’ heeft bevolen dat dit het lot moet zijn van al die minderwaardige en slechte ongelovigen die weigeren zich te onderwerpen aan Allahs religie, en die door een andere levenswijze een grote bedreiging vormen voor de islam.

  Gewone mensen wier individualiteit en eigen mening werd afgebroken

  ‘Overigens heb ik het hier niet (alleen) over terroristen, maar over mensen wier individualiteit werd afgebroken, die een eigen mening werd verboden, en die door islamitische Korangelovigen of Koranstudenten werden geïndoctrineerd. Er is menselijk verstand nodig om onze huidige politiek te analyseren en gepast te reageren om ons binnen- en buitenlands beleid nieuw vorm te geven… Over een paar weken is het Sinterklaas. Ik wens dat hij alle gutmenschen duidelijk maakt dat ze niet de nieuwe messias zijn, en dat hij alle teleurgestelde mensen een beetje gezond verstand schenkt.

Reacties zijn gesloten.