Akif Pirinçci: de nieuwe Hitler

“Ik wil mijn oude Duitsland weer hebben.”  Akif Pirinçci

Duitsland staat op zijn politiek-correcte achterste poten!  De linkse meute rolt over hem heen, schuimbekkend en bevend van woede en  verontwaardiging.  Over Akif Pirinçci, wiens boek  Deutschland von Sinnen“ (Vert.: “Gestoord Duitsland” of “Duitsland, compleet gek geworden”) op enkele dagen tijd een bestseller werd.

Wat heeft deze man misdaan dat menigeen zich door een wesp gestoken voelt?  De “Zeit” heeft het over een “krankzinnige cultus rond vrouwen, homo’s en immigranten” en plaatst het boek op gelijke hoogte met Hitlers “Mein Kampf”.

Pirinçcis tegenstanders weten zelfs niet waar te beginnen met de boekverbranding.  Het beste met de titel, zeggen sommigen, en ze stellen vast dat men daaraan al kan zien tegen wie deze kerel haat verspreidt.  Inderdaad staan er in het boek uitdrukkingen die niets aan de verbeelding overlaten.  Is dat een bewijs dat de auteur vrouwen, homo’s of immigranten haat?

Uit de inhoud blijkt dat hij van vrouwen houdt, dat homo’s hem Siberisch koud laten en immigranten… hij is zelf een immigrant: in 1969 als tienjarige met zijn Turkse ouders naar Duitsland geëmigreerd.

Dat hij zichzelf als vijand nummer één gepromoveerd heeft, ligt misschien aan het vijandsbeeld dat hij in zijn boek neergezet heeft.

Die ‘vijanden’ zet hij op een rijtje, door duidelijke taal te spreken:

Het zijn niet de kunstenaars, grote denkers of visionairen die hedentendage in het culturele leven en in het ‘feuilleton van de waarheid’ de toon voeren, maar wel enkele lesbiennes op ‘gender-mainstreaming-leerstoelen, verdedigers van gelijke kansen- en antidiscriminatiebeleid, organisaties zoals Pro Asyl of vluchtelingenverenigingen, zonnen- en windenergiebaronnen, Greenpeace & Co., sociologieprofs, goedkeuringsexperten van de migranten- en welzijnsindustrie (armoerapporten, criminaliteit bij vreemdelingen enz.), red-de-wereld-goeroe’s, onverbeterlijke communisten van de linksen, een staatsfetisjistische justitie, fascisten zoals de Antifa, en tot slot een door de Groenen 30-jarig “Gutmenschentum” (Nvdr.: niet letterlijk te vertalen.  Is intussen een begrip.  Het gaat om goedgelovige, nuttige idioten die zonder meer alles slikken wat de politiek-correcte, linkse pers en de aan touwtjes trekkende politici hen wijsmaken.)

In geen enkel ander land ter wereld bestaat er een politieke kaste, die haar eigen land veracht, ja, zelfs haat, behalve in Duitsland, zo stelt Akif Pirinçci.  En zijn mening over de media is niet minder mals.

Als dat alles waar is en als dat boek bij de Duitsers zo snel aanslaat, dan kan men zich toch afvragen hoe politiek en media zich zo vér van de mening en gevoelens van de Duitsers kunnen verwijderd hebben.

Angsthazen, lafaards, noemt de auteur de Duitse bevolking.  Of is die slechts schizofreen?

Bv. In een grote krant beklaagt een journalist zich over de onhoudbare toestand in Berlijn: roversbendes, inbraken, misdrijven met geweld.  Hij voelt zich omsingeld.  Bij de buren werd er al vijf keer ingebroken.  Bij bepaalde buslijnen wordt een gsm beter niet meer getoond wegens acuut berovingsgevaar.  En hij noemt nog enkele voorbeelden van de gevolgen der verrijkte samenleving.  Ontnuchterend.

En hoe noemt hij de daders?  “Jongeren“.  Juist.  Iedereen weet wie bedoeld worden.  Iedereen weet dat bepaalde segmenten van de bevolking ietwat meer in de statistieken opduiken dan andere.  En wie die nader durft te bepalen, die wordt aan de schandpaal gezet.  Omgekeerde wereld.  We weten er hier alles van.  Wilders, Dewinter, Le Pen, Strache…  En wie eist dat de politiek ingrijpt – minder, minder, minder… – wordt beschuldigd van… noem maar op, de gekende lieve woordjes… onverdraagzaamheid, xenofobie, nazisme, fascisme, racisme.

Ofwel is men niet geschikt van dit Gutmenschentum deel uit te maken, ofwel wordt men gek verklaard.  Inderdaad, men twijfelt of – beter gezegd, men stelt vast –  Pirinçci ze nog alle vijf op een rij heeft:  „Borderliner“ is een conclusie in een krant.  En in diezelfde krant wordt verklaard waarom Pirinçci zijn aanval niet ook tegen de Joden gericht heeft, nl. omdat “dit momenteel niet hoort”.   Pirinçci: een incognito antisemiet of een embryonale Jodenhater.

De meeste mensen zijn immers tolerant, nietwaar.  Wie is er nu tegen een multi-gekleurde samenleving, tegen open grenzen, tegen de bouw van nog een moskee waar de boodschap van de godsdienst van de vrede van alle daken en minaretten geschreeuwd wordt?

Lees ook  het artikel dat collega-blogger Xander eraan gewijd heeft.

Hierbij een uitgebreid interview met de auteur.

Het ZDF bevestigde zijn mening over de media “angsthazen, lafaards” door het  stukje interview met hem voor de mediatheek-video eruit te knippen.  Hier is het toch te zien:

Nvdr.: Wij kunnen onmogelijk deze video’s vertalen.  Onze verontschuldigingen.  U kan wel via het rechthoekje onderaan de ondertiteling en geautomatiseerde vertaling  of transcript inschakelen.

FT

8 gedachten over “Akif Pirinçci: de nieuwe Hitler

 1. Weer een buitenlander die Duitsland wil redden . Hitler was een Oosterrijker . Misschien nog te vroeg om , Sieg heil Akif . Raar dat zijn boek Akifir kamph , zoveel success kent . De soepjurken of struikelbaard – prijs voor de grootste haters zal hij nooit kunnen krijgen die is al lang toebedeeld aan de varkens zwijnen en aap bestrijders

 2. Pirinçci zegt duidelijk tegen het einde van het interview dat hij het “oude” of “originele Duitsland terug wil. Het land waar hij als kind toekwam, een Westers land. Hij wil niet de indruk hebben dat hij in Iran is. Hij legt ook duidelijk de schuld van de hedendaagse situatie bij de rood/groene politici en voegt eraan toe dat sociologen enkel de taal van hun rood/groene overheden spreken. Zoveel waarheid,
  wat een verfrissing en dit keer kan men het Vlaams Belang hiervoor niet vervolgen! Laat ons hopen dat er een werkelijke revolutie plaats vindt op 25 mei, gewoon in het stemhokje!

 3. Blz 269 uit het boek “Deutschland von Sinnen” van Akif Pirinçci heb ik naar het Nederlands vertaald. Ik verving Duitser en Duitsland door Vlaming en Vlaanderen omdat het ook op ons land van toepassing is :

  Vlaming,
  dit is uw land! Het behoort aan niemand anders dan jullie! Alleen aan jullie behoort het! Het is het mooiste land ter wereld! O ja, er zijn nog andere mooie landen, maar dit land overtreft ze allen in schoonheid, omdat het jullie vaderland is, jullie hier naakt en bloedig geboren zijt, groot geworden zijt en hier de geest van jullie voorvaderen woont. En in deze aarde zullen de meesten van jullie op een dag begraven worden. Dat is een natuurrecht! In ieder land. Voor ieder mens! Laat jullie niets anders aanpraten en hebt geen schroom, schaam jullie niet en spuw ieder in het gezicht die het tegendeel beweren. Dit Vlaamse land behoort niet aan de EU vijanden, die het slechts knechten, uitbuiten en het jullie vroeg of laat willen wegnemen, noch de zogenoemde migranten die het, dank zij de politieke zotten en notoire vaderland verraders, dagdagelijks binnen dringen, om dan later de schijnheilige vraag te stellen >wat is hier eigenlijk nog vVlaams?<
  Ieder is in dit land welkom die wat in zijn mars heeft en vlijtig meedoet. Anderen niet! Schrei deze boodschap uit Wees niet bevreesd als men jullie voor deze boodschap afmaakt en bestraft. Jullie zijt Vlamingen, geen laffe ratten.
  Leve het heilge Vlaanderen!

  • Dank Anna. Je hebt gelijk. De tekst is zonder meer van toepassing op Vlaanderen, maar ook op elk ander westers Europees land dat onder de voet gelopen wordt door een vreemd leger.

 4. Nog een stukje uit het boek dat niet mag ontbreken, want ook wij kennen het fenomeen van migranten-bendes die een Vlaming het leven ontnemen
  Pirinçci schrijft (blz 235) :
  als in Turkije, vier of vijf Duitsers met als motief Turkenhaat, een Turk zouden vermoorden, zouden ze binnen de tien minuten, door naderbij gesnelde passanten, aan hun kloten aan de dichtst bijzijnde lantarenpaal worden opgehangen. Als ze dit zouden overleven zouden ze in de daarop volgende nacht in de gevangenis door landgenoten van de vermoorde naar de eewige jachtvelden gestuurd worden en als ook dat niet zou lukken zouden ze een zo hoge straf krijgen die hier in het land alleen nog maar voor belasting ontduikers is weggelegd.’

 5. Spijtig dat die weinige echt rechtse figuren in D, zoals Sarazzin, Pirincci, of Bernd Lucke van de AfD, zo weinig gezag uitstralen, nog gezwegen van hun ontroerend gebrek aan redenaarstalent. Zolang zich geen politicus van formaat achter de rechtse idee schaart, lijkt het mij een verloren zaak.

  PS: Gutmenschentum = Goegemeente?

  • Raymond,

   zowel hier als in Duitsland wordt ons het politiek-correct denken opgelegd. De politiek-correct denkenden worden door de dwarsliggers, die dit niet nemen, in Duitsland spottend Gutmenschen genoemd (goede mensen). Gutmenschentum is dus het mensdom van de correct denkenden. Deze Gutmenschen zijn zo origineel dat ze nu ook de niet politiek-correct denkenden, Schlechtmenschen beginnen te noemen. Waar wij, neem ik aan, dus ook toe behoren.

   • Uw verduidelijking van het begrip Gutmenschen is helemaal correct, Anna Bijns!
    (Ik heb niet gezegd politiek-correct, hé!)

Reacties zijn gesloten.