Afspraak vanavond 20.00 uur H. Conscienceplein, Antwerpen

In 't verzet slapende leeuwU hebt geen excuus.  Het is mooi weer, de burgemeester van iedereen stuurt geen pakkemannen en ‘t Beest is open!

‘Terrorisme moe? Grenzen toe!’

Frankrijk, Tunesië, Koeweit.  De lijst is verre van volledig. Menig Europees land heeft al te maken gehad met een “verwarde eenzaat” die onder het uiten van oerwoudkreten de macht over het stuur verloor.

Thousands of Deadly Islamic Terror Attacks Since 9/11

Afspraak vanavond 20.00 uur op het schoonste pleintje van Antwerpen.

 

 

6 gedachten over “Afspraak vanavond 20.00 uur H. Conscienceplein, Antwerpen

 1. ‘De lijst is verre van volledig.’
  Ik zal vanavond op het Conscienceplein niet ‘pride’ kunnen zijn voor de opkomst bij de Pegida demonstratie.
  Ik had een kaars gebrand voor veel volk maar besef nu dat Allah machtig is, ik had zijn heilige Sidi Ben El Allam moeten aanroepen, de heilige die vrouwen ter hulp komt.
  Nee, ik moest perse een kaars branden zeer tegen de zin van Allah, hij heeft me gestraft.
  Heb mijn enkel serieus verzwikt toen ik eraan dacht of de kat nu naar boven of beneden ging en vergat daarbij de laatste trede. Met als gevolg een voet waar ik nauwelijks op kan lopen.
  Het SPIJT me enorm dat ik er vanavond niet bij ben. Kan iemand een verslagje op Golfbrekers plaatsen? Anders moet ik het doen met het nieuws, op voorwaarde dat het nieuws de betoging nieuws vindt.

  In Egypte is gisteren heel verrassend het ambt van procureur generaal vrijgekomen. Vermits deze man de koran trouwe moslims vervolgd heeft, wordt hij nu bij de grote Allah voorgeleid.
  Men kan hier dus bij deze explosie van een natuurlijke dood spreken. Allah heeft hem, dank zij het werk van zijn trouwe dienaars, tot zich geroepen.

  • We doen ons best. Onze verontschuldigingen voor de trippelende kat. En spoedig herstel voor je enkel.

 2. Ik kan er spijtig genoeg ook niet bij zijn . Ik moet me beperken tot toetsenbordtijger. Er rijden geen bussen van Thailand naar Antwerpen . Ik had er zo graag gestaan met een groot spandoek “Lees Golfbrekers” in de hoop dat hart tegen hard het zou noteren , want die onnozelaars weten niet eens waarover het gaat .

 3. Meer toeschouwers dan de 80 actieve deelnemers. Laat ons hopen dat de toeschouwers sympathisanten zijn. Mocht dit niet zo zijn heb ik ter verontschuldiging voor de karige opkomst : het protest werd slechts enkele dagen voordien aangekondigd waardoor het een klein draagvlak kreeg.

Reacties zijn gesloten.