“Afghanistan aan de Afghanen”

Johan Sanctorum schrijft op zijn manier hetzelfde als Dries zegt in diens videoboodschap.

De vooral door de VS gehuldigde misvatting dat je met militaire middelen een beschaving vestigt, heeft alleen maar radicalisering veroorzaakt.

Kabul is gevallen, snel, in chaos, zoals Saigon in 1975. Inpakken en wegwezen, met radeloze burgers die represailles vrezen en zelfs van opstijgende vliegtuigen vallen. Eén van dé beelden van 2021 die zullen blijven hangen. 

Menig analist en koffiedikkijker heeft hier al zijn licht op laten schijnen, inclusief het gezwets van Rudy Vranckx ergens vanuit zijn Toscaanse villa.

Lees: Als we nu Afghanistan eens gewoon aan de Afghanen laten in Acta Sanctorum

1 gedachte op ““Afghanistan aan de Afghanen”

 1. Afghanistan aan de Afghanen !!
  Hierbij dient men te weten dat Afghanistan een verzameling is van stammen – bendes en groepen allerhande, die ook met elkaar op voet van oorlog leven.
  Na het vertrek van de NATO met dan vooral de USA, en het instorten van het zo gezegde officiële Afghaanse bewind, ligt de weg op voor een burgeroorlog, en de chaos en zijn er al protesten tegen de Taliban die dan bloedig onderdrukt worden.
  https://www.zerohedge.com/geopolitical/biden-admin-cant-guarantee-safety-10000-americans-still-afghanistan-taliban-violence
  In de voormelde brug zijn er al enkele beelden van dit verzet. Dat iedereen de Taliban als bevrijders ziet, is dan ook overdreven.
  Dat het Westen (sic) hier niet afzijdig zal blijven blijkt uit het volgende bericht :
  https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/513927/Europa-reagiert-Frankreich-baut-Tadschiken-als-Gegengewicht-zu-den-Taliban-auf?utm_content=link_14&utm_medium=email&utm_campaign=dwn_telegramm&utm_source=mid817&f_tid=31a20d0a94438b868e283630577b7270
  met tekst :
  “Europa reagiert: Frankreich baut Tadschiken als Gegengewicht zu den Taliban auf 16.08.2021 13:00 “ – Frankreich unterstützt den Tadschiken-Führer Ahmad Massoud als Gegenpol zu den Taliban. Der Afghanistan-Konflikt muss vor allem aus dem Blickwinkel rivalisierender Stämme betrachtet werden. Europa hat die Möglichkeit, eine wichtige Rolle in der Zukunft Afghanistans zu spielen. (=einde tekst). De rest zit achter een betaalmuur.
  Het voormelde citaat geeft al een beeld van de explosieve cocktail in dit land. De rol van het Westen bestaat er dan ook in mee te werken aan de chaos. Cui Bono ? Bovendien heeft de USA de Taliban al op droogzaad gezet. En een lege kassa, is nooit goed voor de “verstandhouding”.
  Van belang is wat er nu in de USA gebeurt. De seniele horny Joe moet nu opdraven als de “dorpsgek” om verantwoording af te leggen voor zaken waar hij niets over te zeggen heeft, en vermoedelijk nog minder van weet. De weg ligt nu open voor zijn afzetting cfr. het 25 amendement :
  https://constitutioncenter.org/interactive-constitution/amendment/amendment-xxv
  De vervanger is dan Kamela Harris, een volbloed communiste :
  https://www.henrymakow.com/2021/07/when-biden-resigns-this-commie.html?_ga=2.245813383.2070141784.1627052543-1018412774.1626621897
  met citaat : “Here’s why Obama (the real power behind the scenes) wanted her as vice president — Biden won’t be in the office one year before she takes over. “Fortunately for Harris, but potentially disastrous for the Republic, elected officeholders are not subject to the security clearance process. If the FBI did a Background Investigation on Kamala Harris, she never would have passed, because of her 40-year close ties with Marxists, Communists, Maoists, and Communist China.””Since Biden was elected, the Socialists, Marxists, and Communists who control Kamala Harris are planning to enact provisions of the 25th Amendment, in order to remove Joe Biden from office, so Harris can become the first Communist President of the United States.” (=einde citaat).
  Met het Afghaanse drama ligt de weg nu open om horny Joe te vervangen.
  In de reacties op publicaties over Afghanistan bij Zero Hedge, doet er nog een ander scenario de ronde. Kamala Harris zal Hillary Clinton aanduiden als VP, waarna ze het zelf ook afbolt zodat uiteindelijk Hillary presidente kan worden. Dit is dan de echte ramp, niet alleen voor de USA maar voor de rest van de wereld, het parcours kennende van Hillary. (zie o.a. Libië).
  De door de duivel geplande oorlog tegen Iran is dan maar een kwestie van tijd, en waarbij de in Afghanistan georganiseerde chaos ook moet uitgevoerd naar Iran. Dit betekent ook een oorlog tegen Libanon en Syrië… kortom de totale chaos in het Midden Oosten, met nieuwe illegalen invasies naar de EUSSR, en vooral een nieuwe petroleumcrisis… die de bestaande economische en financiële crisis door Agenda 21 -30 en de Covid 19(84) terreur nog zal versterken. Of een nieuwe fase in het Oded Yinon en Coudenhove Kalergi plan.
  Achter het Afghanistan debacle gaat dan ook heel wat meer schuil dan louter de Taliban en de Islam, die hier enkel dienen als een soort katalysator, voor de duistere plannen van de 2 Olifanten in de kamer die schuil gaan achter de NWO.

Reacties zijn gesloten.