Adieu Sarko!

Gerelateerde afbeeldingDe voormalige Franse president en huidig presidentskandidaat Sarkozy verloor de voorverkiezing in zijn partij.  Hij eindigde zelfs als laatste van de drie kandidaten.

Nicolas Sarkozy was alleen een ‘luister-naar-mijn-woorden…’ rechts politicus (u herinnert zich zijn belofte met een hogedrukreiniger de banlieus op te kuisen).

Afbeeldingsresultaat voor sarkozy karcherHij liet zich gewillig door een eurootje hier en daar omkopen beïnvloeden.  Bovendien ondankbaar, want toen de miljoenenoverdrachten  van Khadafi aan Sarkozy bekend geraakten, werd de Libische president beloond met een oorlog.   Komen daar nog enkele andere verdachte al dan niet bewezen feiten bij: zoals de afpersing van de steenrijke weduwe Bettencourt, valse facturen in de verkiezingscampagne, overschrijding van het maximum inzake verkiezingsuitgaven, illegale partijfinanciering, gefoefel met overheidsgeld voor opiniepeilingen, de geforceerde toekenning van 403 miljoen euro (!) aan de eveneens corrupte Bernard Tapie (PS!) en smeergeldaffaires bij de verkoop van duikboten aan Pakistan en fregatten aan Saoudi-Arabië.

[ PHOTOS ] INSOLITE: Pourquoi Sarkozy cherche t-il à se grandir ?Opgeruimd staat netjes.  Benieuwd wanneer ook Carla Bruni, de huidige madame Sarkozy, afscheid zal nemen van haar klein mannetje.

Ditmaal in Frankrijk: het net sluit zich rond presidentskandidaat Sarkozy

4 gedachten over “Adieu Sarko!

    • Beste Ottorongo,
      Onze tegenstanders zullen zich weer in de handen wrijven. Ik ga me niet uitspreken over de grond van deze zaak. Ik vrees enkel maar dat we op weg zijn naar een 2de MRM &FVH scenario. De 2 zijn niet te vergelijken maar de weerbots op de militanten, leden, en sympathisanten wel, het zou in een verkiezingsuitslag wel eens nadelig voor de partij kunnen uitdraaien.

  1. Als Carla Bruni die hoge druk reiniger wil verlaten , wil ik die madame gerust opvangen en troosten

  2. Sarko miste de financiële ondersteuning van Muammar-al Khadafi, die hem in het Elysée bracht. Sarko was daarvoor zo ondankbaar dat hij Kahadafi begon te bombarderen. Als zijn voorraad bommen op was, vroeg hij Obama zijn werk te beëindigen. En die liet zich dat geen tweemaal vragen.

Reacties zijn gesloten.