6 gedachten over “Actievoerster voor de Flemish Milk Board

  1. Dat had ik niet verwacht van Martine Tang . Het is niet mooi koeien in uiterlijk en IQ te vergelijken met radicale moslimvrouwen . Ze moet dringend haar verontschuldigingen aanbieden voor het beledigen van die koetjes

  2. Terloops…
    Dit nieuwe clubje melkveehouders, 5 man en ‘n paardenkop (of is het koeienkop?) willen met hun naam duidelijk maken dat ze meegolven in de moderne vaart der volkeren. Deze milk boarders voelen zichzelf veel belangrijker nu ze uiteindelijk een naam in het Angelsaksisch uit hun duim hebben kunnen zuigen.

    • … Deze mijmering heeft niets met de melkbrigade te maken… Wie herinnert zich de dancing “De lachende koe”, het vroegere hotel Max, in de Statiestraat Antwerpen? De uitbater ( Cois Heutens, als ik me niet vergis) had daarvoor de succesrijke Carroussel, waarvan de dansvloer in de kelder diende gestut te worden omdat de vloer onder het gewicht der dansende paren dreigde in te zakken. De Carroussel (ook met orkest) werd veel te klein en hij verbouwde hotel Max om tot dancing. Het moet ergens medio jaren zestig geweest zijn. In die tijd een prachtig ontwerp: twee parket dansvloeren met orkest, eén van de orkestleden kon een knop induwen waardoor er onverwacht een luchtstoot uit de vloer kwam… onder de brede rok van een dansende vrouw met schone benen. Na enkele jaren én de beginnende toeloop van “gastarbeiders” bleef er van de stijlvolle dancing – in de beginperiode met mogelijkheid tot eten – niet veel over. Uiteindelijk werd het hoofdzakelijk een uitzuip- en hoerenkot. Totaal verloederd. Kakkerlakken en ratten.

Reacties zijn gesloten.