Abschiebungen abgeschoben

Afbeeldingsresultaat voor abschiebungen abgeschobenIllegaliteit wordt in Merkelland beloond

Op 31.12.2016 leefden er in de Bundes-republik 556.499 vreemdelingen wiens asiel-aanvraag geweigerd werd.  De meesten van hen (404.000) verblijven er al langer dan 6 jaar.  De herkomstlanden der geweigerde asielzoekers zijn Turkije, 75.000, Kosovo, 70.000, Servië, 50.000 en Afghanistan, 30.000.

De reden: de lakse uitzettingspolitiek die schering en inslag is in alle EUropese welvaart-staten.  De asielaanvragers weten maar al te goed dat als ze het lang genoeg uitzingen er sowieso een mouw aan gepast wordt.  In Duitsland heeft ca. 45% van de geweigerden een vestigings’recht’, wat hen een onbeperkt verblijf ‘toestaat’, terwijl ca. 1/3 over een onbeperkt verblijfsrecht ‘beschikt’, die men sowieso krijgt als de verwijdering meer dan 18 maanden niet uitgevoerd werd, zonder dat de persoon in kwestie daaraan schuld heeft.
Een kleine 20% beschikt niet over deze ‘rechten’ en zou dus moeten vertrekken, maar ook zij blijven gewoon hun wachttijd uitzitten tot ze automatisch na 18 maanden mogen blijven.  Kafka puur.

Als we het goed begrepen hebben, dan moet je er gewoon voor zorgen dat je asiel aanvraagt in een regio waar ze tot over hun oren in de ‘vluchtelingen’ zitten zodat ze er niet toe komen je over de grens te zetten en dan krijg je na 18 maanden toegang tot alle faciliteiten die de Bundesrepublik zo gul uitreikt aan ieder die geen bio-Duitse stamboom kan voorleggen.

Mehr als eine halbe Million abgelehnte Asylbewerber leben weiterhin in Deutschland

 

1 gedachte op “Abschiebungen abgeschoben

Reacties zijn gesloten.