6. Zes. Er zijn naar verluidt zes geslachten in Californië.

De universiteit van Californië heeft studenten met zes geslachten.
Bij de inschrijving kunnen bv. toekomstige psychologen en andere regenboogaanbidders kiezen tussen “mannelijk“, “vrouwelijk“, “trans-mannelijk”, “trans-vrouwelijk”, “genderqueer / gender nonconforming” en “anders“.  Ook kunnen studenten nu melding maken van het geslacht dat hen bij de geboorte opgedrongen werd.
Zij mogen ook hun seksuele voorliefdes bekend maken, zoals “hetero“, “homo of lesbisch”bi” en “komt niet voor op de lijst”.

Volgens Kate Moser, woordvoerster van de universiteit, is dat een gewone zaak, iets als demografische gegevens in kaart brengen.   En bevestigt dat de inschrijvingsdetails geen enkel effect hebben op de toelating tot de universiteit.  De jongste maatregelen moeten de universiteitscultuur “uitnodigender maken voor de LGTB…-groep”.  Uiteraard worden de wc’s aangepast met “neutrale” bordjes voor de geïnteresseerde gebruiker.

Wij gingen er eigenlijk van uit dat het verstand primeert op een universiteit…

7 gedachten over “6. Zes. Er zijn naar verluidt zes geslachten in Californië.

 1. De obsessie van Links met homo’s en gender kent geen grenzen, nu ook de simpele Obama een trans heeft aangesteld in het Witte Huis. ‘Want het personeel dient een afspiegeling te zijn vd maatschappij.’ Mss heeft de islamisering vh Westen toch goede kanten.

 2. Een interview met Ann Wauters in De Zondag van 16.08.2015 :
  Ze is basketbalspeelster en lesbisch.!!
  In het interview onder de veelzeggende titel :”In de VS was ik de blanke indringster”
  verklaart ze dat ze het slachtoffer was van racisme van haar zwarte ploegmaats :
  Ik citeer :
  “Mijn zwarte ploegmaats zagen mij als een blanke indringster die hun plek kwam inpikken. Ze waren hard voor mij. Heel hard. Ze praatten niet of deden dat heel koel en afstandelijk. Ze gaven elleboogstoten op training”(=einde citaat)
  Verdere commentaar is hier overbodig!!!

 3. Het is allemaal begonnen met Abu Talib, de nonkel van Mohammed. Kosten hebben ze aan de Mo niet gehad want bij zijn geboorte was hij al besneden, maar zijn moeder Amina kon de eerste dagen na de geboorte aan Mo de borst niet geven. Gelukkig was nonkel Abu daar, hij gaf Mo dan maar zelf de borst en er was melk in overvloed.

Reacties zijn gesloten.