3 gedachten over “6.12.2017: Debatclub – terreur, diversiteit, veiligheid

 1. De Vlaams-nationalisten zijn toch een verdraagzaam volkje. Enige tijd geleden mocht Joël De Ceulaer optreden in een debat. De man die Vlaanderen en zijn identiteit haat als de pest. Nu is het weer Meeuws, die met Samen zal winnen als men de “claque” van Belgicistische journalisten moet geloven.

  Op de VRT en VTM (allebij even erg) is men de planning al aan het opstellen opdat de Groenen (eigenlijk neo-stalinisten met islam-sympathie) de verkiezingen zouden winnen. Ze hebben vooral succes bij de jongste categorie van kiezers, die zonder nadenken in hun gezwets geloven.

  De leiding van de Debatclub zal zeker in de hemel komen : zij beminnen bovenal hun vijanden. Er bestaan geen verraders in de Vlaamse politiek dixit Frans Crols.

  • Jos, ik weet hoe je het bedoelt en waarom je zo verontwaardigd reageert. Ik weet echter ook wat de filosofie is die erachter steekt. En die verschilt hemelsbreed met wat jij aanklaagt. Geloof me, zij – de Debatcluborganisatie – ‘beminnen absoluut niet hun vijanden’ en noch minder zijn zij geneigd ‘de andere wang te keren’. Het zijn geen masochisten, he. Als de Debatclub wil blijven bestaan, dan moet ze ook mensen uitnodigen wiens mening 180° ingaat tegen de onze. Je hebt er geen idee van hoe moeilijk het is ‘tegenstanders’ te overtuigen naar de debatclub te komen. En die heeft de Debatclub nodig om een ‘debat’ te kunnen voeren en om ‘onze’ woordvoerders een podium te geven.
   Ter overweging… als de nullenzender iemand van ons uitnodigt voor een debat, dan is dat in de hoop hen – en ons gedachtengoed – te kunnen beschadigen. Een goede verstaander heeft maar een half woord nodig!

   Terzijde: net op de ochtendradio de kiesintenties in Antwerpen gehoord: N-VA stijgt met 2% naar 39% – “Samen” 26 of 27%.

 2. Het is een schande voor Vlaanderen dat samen naar de 27% zou stijgen. Dat dit enkel mogelijk dank zij de linkse pers en onze? linkse zenders.We zijn een klootjesvolk met 27 % heel grote klootzakken.

Reacties zijn gesloten.