5000 euro per maand

Gisteren vernamen we bij de Duitse zender ZDF dat er een toevloed van minderjarige onbegeleide vluchtelingen neergestreken is in Duitsland.  Het zijn er zó veel dat men de lottowinnaars moet verspreiden in heel Duitsland en de Bundesländer door middel van een nieuwe wet gaat verplichten ze op te nemen.  Ze hebben volgens de import-ministerin elders in het land “capaciteit vrij”, zie je.  Maar ze hebben er een gemengd gevoel bij want de gelukkige hoofdontvangers, zoals in Düsseldorf, zijn met de materie vertrouwd en nu zal er veel “expertise” verloren gaan.

We bedenken erbij dat toen onze zoon 14 was, hij wel alleen naar school kon fietsen, sporten, naar de bib en de jeugdbeweging gaan.  Een busabonnement aanvragen, betalen en afhalen, dat namen wij voor onze rekening.  Van en naar een feestje rijden gebeurde uiteraard ook met de ouderlijke taxidienst.  Met de school of de jeugdbeweging ging hij op kamp, met ons ging hij op vakantie.

Maar die jonge ‘vluchtelingen’, ongeletterde, arme, vervolgde sukkelaars, van geen hout pijlen makende armoezaaiers, reizen in hun eentje de wereld rond op weg naar het land-met-de-grootste-jackpot. Bij reportages over de vluchtelingenstroom op de Griekse eilanden blijkt uit gesprekken dat “vluchtelingen”  tot 25.000 euro voor hun all-in-ticket betaald hebben.

Bon, terug naar de “onbegeleide jongeren”.  De film van ZDF laat een Afghaanse jongen aan het woord, die op 14-jarige leeftijd zijn benen onder zijn arm nam om de roep van het Duitse manna te volgen.  Zijn vader werd naar verluidt gedood en hij voelde zich niet meer veilig. Een jaar lang duurde zijn expeditie.  Waarvan hij leefde en hoe hij zijn reis betaalde werd niet verduidelijkt. 

En men laat zich de gastvrijheid iets kosten.  Elke onbegeleide jonge verrijker kost de Duitse staatskas 5000 euro (vijfduizend) per maand.  Misschien had Schäuble beter wat onbegeleide Griekse jongeren in huis gehaald…

Volg ZDF-bruggetje naar de “Verblödung” van Duitsland (… en de EU).

In 2008 vonden amper 1100 jonge reizigers de weg naar Duitsland, maar in 2013 waren het er gelukkig een pak meer: 8800.  De jonge verrijking deed het Duitse inwonersaantal tegen einde 2014 met 18.000 jonge werklustigen stijgen.  En er komen er dagelijks bij.

Dat er behoorlijk wat gelogen en bedrogen wordt staat vast.  Gesteund door artsen en linkse politici weren zij zich als de spreekwoordelijke duivel tegen elk onderzoek waaruit moet blijken dat ze in werkelijkheid meerderjarig zijn.  Röntgenfoto’s van hun gebeente,  van hun gebit maar ook de ontwikkeling van genitaliën en borstklieren zijn middelen om enigszins een zicht te krijgen op de ware leeftijd.   Moeten we nog vermelden dat deze onderzoeken indruisen tegen hun schaamtegevoel, tegen begrippen van menselijkheid, van respect…vul maar aan met de geijkte woordenschat…zoals godsdienstvrijheid…en de aantijgingen van racisme, discriminatie, nazisme zijn dan nooit ver weg.

Die Zeit –  RP

FT

5 gedachten over “5000 euro per maand

  1. Het zou ook kunnen dat families gewoon opsplitsen bij aankomst in de EU en hun kinderen alleen laat asiel aanvragen om de kansen te verhogen. En over die bedragen die aan smokkelaars betaald worden heb ik zo mijn twijfels: niemand heeft immers ooit een rekening gezien, ze vertellen wat ze willen om medelijden op te wekken.

    • … euh… medelijden opwekken als je 25.000 euro kan uitgeven? Alle Syrische vluchtelingen krijgen immers een vliegticket als ze het aanvragen in een omliggend land waar IS niet de lakens uitdeelt.

      • De smokkelaars worden betaald door Saudi Arabie, Qatar, of…de EU. De veroveraars zelf betalen geen bal.

  2. Ze proberen vanalles . Wie kan nu een jong hulpeloos krullebol ventje in de steek laten ! Ik weet het niet met zekerheid maar er zouden volwassen mannen tussen zitten die een tutter in hun mond steken en pampers dragen om te misleiden en een gevoel van medelijden op te wekken .

  3. In HLN is te zien hoe de duitse tv Merkel in een hinderlaag heeft gelokt, door haar in een klas te filmen waarin een palestijns tienermeisje moet wenen als Merkel zegt dat ze na 4 jaar toch terug naar haar familie in Libanon moet, omdat D niet x miljoen palestijnen , afrikanen enz kan opvangen.
    Het is dus zoals ik altijd al gedacht heb: in D is het volk linkser als de leiders, in tegenstelling tot andere landen.

Reacties zijn gesloten.