Stop Nazi Islamisme

De Deense Conservatieven, een partij qua strekking in het politieke landschap te vergelijken met onze CD&V, hebben een affichecampagne gestart die wil duidelijk maken dat nazisme en islamisme elkaars evenknie én dus ongewenst zijn.
Overal in het land springen de affiches in het oog: op de bushokjes, de belangrijkste wegen, enz… Dat de campagne aanslaat, bewijzen de talrijke kritische reacties op de sociale media.

We zien het de tjeven hier niet nadoen.  De vijf minuten politieke moed is samen met zijn woordvoerder van het belgische toneel verdwenen.

Ekstrabladet

Lees hier een opiniestuk uit 2013 over de grenzeloze naïviteit van de Vlaamse ‘democratische’ partijen.  Intussen is er wel een en ander gebeurd…

5 gedachten over “Stop Nazi Islamisme

  1. Een christelijke partij die islamkritiek heeft mag een telefoontje verwachten van het vaticaan.

    • De christenen in Denemarken zijn voor het overgrootste gedeelte protestant en zijn het niet gewoon om te reageren op telefoontjes van het Vaticaan…

  2. Hij kan nog altijd dreigen hen niet meer op te nemen in de stal zoals de anglicanen…

    • De evangelisch-lutherse kerk in Denemarken heeft geen enkele behoefte, en heeft dit ook nooit gehad, om ergens , in welke stal dan ook, te worden opgenomen.

      • Ja, dat zeiden de anglicanen vroeger ook, maar wat niet is kan nog komen. Zeg nooit nooit. De protestanten en de katholieken steken mekaar steeds meer de loef af in linksigheid, tijd om de krachten te bundelen?

Reacties zijn gesloten.