SPDhimmi

De SPD (de Duitse socialisten) kan gelden als een politiek zwaargewicht bij het verwezenlijken van de fundamentele doelstellingen van de islam.

 • Scheiding der geslachten in sport- en zwemlessen
 • Geen schooluitstapjes tijdens de ramadan
 • Steeds op zoek naar inspiratie om islamkritiek als  “racisme”, “islamhaat” en “intolerantie” te brandmerken.
 • Steeds op zoek naar mogelijkheden om islamkritiek strafbaar te maken.

M02136

9 gedachten over “SPDhimmi

 1. Socialisten die rekening houden met religieuze gevoelens…is een duidelijk bewijs dat islam geen gewone godsdienst is.
  Een 72-jarige SPD burgemeester werd geschorst omdat ze schreef dat ze naar een katholiek ziekenhuis ging omdat ze eens een tijdje zonder hoofddoeken wou doorbrengen.
  In Europa kunnen alleen UK, NL en Zweden gelijke tred houden met D als het op fanatieke linksigheid aankomt. Geen verwijt echter, het is genetisch.

 2. “Een 72-jarige SPD burgemeester werd geschorst omdat …”
  Het is zeer goed mogelijk dat zoiets gebeurd(e) maar eigenlijk is deze bewering nogal vaag…
  Wie was/is deze burgemeester en van welke gemeente was/is zij burgemeester?
  In welke hoedanigheid werd zij geschorst, als burgemeester of als SPD-lid?
  Raymond, uw bewering zou veel ernstiger lijken als u b.v. bij dergelijke berichten ook ‘n verwijzing of ‘n bruggetje, naar een bron alwaar er meer over het beweerde te vernemen is, zou vermelden.
  Zonder bronvermelding lijkt het bijna zoals op de bewering van “ik heb horen zeggen dat er in Bontegem ‘n hond met 7 poten rondloopt die elke zondag na de hoogmis kunstjes vertoont voor de kerk”.

 3. Van dit soort verraders hebben wij er hier in het apenland ook genoeg, om nog maar te zwijgen over zij die zijn doorgedrongen tot het kleptocratische EU parlement.

 4. Ik heb islamofobie en ik voel er me echt goed mee, hoe meer islamofobie hoe beter is functioneer. In geen enkele situatie wil ik geconfronteerd worden met die perverse achterlijke gewelddadige barbaren want ik voel me enorm onveilig bij dat zootje.
  Gewoon het internet raadplegen het bulkt uit van barbaarse misdrijven tegen kinderen, vrouwen, mannen, ouden van dagen, steeds beestachtig barbaarse geweldplegingen en die smeerlapperij willen wij niet in onze gemeenschap, wij eisen zelfs dat ze voor 100% verwijderd wordt van ons grondgebied.
  Geen enkele waanzin van welke strekking ze ook mag zijn heeft mij regels op te leggen enkel de seculiere wetten zijn aan de orde, wetten door burgers gemaakt.

 5. En wie staat hier nog hartstochtelijk achter? Niet Atila de Hun, maar Atila Ülger, zoon van het Groot Osmaanse rijk.

Reacties zijn gesloten.