11.11.11 – actie voor bejaardenhulp

omgekeerde kroonVolgens niet bevestigde berichten zou deze gepensioneerde moeite hebben de touwtjes aan elkaar te knopen.  Zijn leefloon van € 936.000 per jaar is ontoereikend voor de meest elementaire kosten.

albert_bedelaar

Klik om te vergroten
Wie wil steunen krijgt op simpele aanvraag onze bankrekening.

13 gedachten over “11.11.11 – actie voor bejaardenhulp

 1. Dit is maar weer eens het ultieme bewijs dat deze mensen wereldvreemd zijn en totaal geen realiteitszin hebben. Hij heeft jaren het geld over de balk gesmeten. Dure auto’s, motto’s, boten, en scheefpoepen dat kost ook geld natuurlijk.
  Koningen, koninginnen, prinsen, prinsessen. Sprookjes bestaan niet. Voor de onderdaan is er de onderhoudsplicht, voor gekroonde hoofden dan niet? Buiten met heel dit circus!!!

  • Ze mogen dat van mij onmiddelijk het koningrijk afschaffen … Koningen , Koninginnen ( we hebben er verdorie 3 die me moeten onderhouden !!! ) MAAR OOK DE MINISTERS MOETEN ELKE MAAND MINSTENS 1.000€/MAAND INLEVEREN …. en zo ZOU ieder ECHTE BELG ( GEEN AANGESPOELDE ) een beter bestaan krijgen !!!!

   • dat hij en zijn clan de daklozen en arme mensen maar eens helpen want uiteindelijk leven zij van ons hard werkende centjes en dan is het niet erg genoeg zijn gemalin koop een pastorij en die word gerenoveerd en nu vraagt hij nog meer geld,,,, die durft zeg,,,, ons kaal plukken en nog niet tevreden((((( dat ze maar terug gaan vanwaar zij zijn gekomen de hele clan))) zonder hun is belgie beter af en dan is er geen crisis ,,,, en geen geld te kort ,,, wij moeten langer werken en hun kopen overal hun villas en noem maar op dat klopt niet waar zijn we mee bezig(((( beatrix heeft een heel pak minder en albert is niet te vredenmet wat hij heeft)))) me dunkt hij is geen belg en dat zal hij nooit zijn want hij denkt niet aan zijn onderdanen zoals wij worden genoemd!!!! HEBZUGT ,,,, en EEN GROOTTE EGOIST IS HIJ !!!!!!!

 2. En dan nu efkes serieus. Ik wil den Berre steunen. Ik betaal voor hem een lidmaatschap van het Vlaams Belang. Dan ontvangt hij het maandblad. Zo kan hij op zijn gemakske lezen wat er in dit onland leeft. Niet gecensureerd, gecorrigeerd, of politiek correct. Neen de feiten zoals ze zijn. Dat ze nu niet zeggen dat den Berre (ook wel scheefpoeper genoemd) mij koud laat.

 3. Wordt het geen tijd dat we die familie buiten smijten en dat geld aan de werkende mens geven?

 4. alez,dan zit den” Berre bébé”,naast de” Louis met de rossen baard”op de “De Keyserlei”te schooien !

 5. Hij die zich zo heeft afgesloofd voor ons land zit in de penarie en bijna niemand wil hem helpen, ik vind dit schandalig, stank voor dank, hopelijk is de regering daar nog

 6. Maak je geen zorgen Roger, de regering is er altijd om mensen de lucky few uit de problemen te helpen. Laten we de overige 99% van de bevolking gewoon maar vergeten 😉

 7. misschien kan hij eens wisselen met een gepensioneerde die zijn hele leven gewerkt heeft en moeten bezuinigen voor zulk heerschap;dat hij dan ook maar ziet dat hij rondkomt.ik stel mij kandidaat om met hem te wisselen,hij mag mijn pensioen hebben ik zal het zijne met veel vreugde in ontvangst nemen,dan kan ik ook eens goed leven en genieten van het leven en nog genoeg hebben om anderen te helpen;Dat hij naar een bejaardenhuis gaat zoals iedereen die het kan betalen tenminste.

 8. dat hij maar eens met 1500 euro rond moet leren te overleven !!!!!
  JAAAAA wij moeten en kunnen dat !!!!!!! wat is er loos met deze land
  waarom moeten wij zo hard werken????

Reacties zijn gesloten.