2 reacties op “Stockholm, vroeger en nu

 1. Als de eussr-pamperbende het nu niet gesnapt heeft begrijp ik er helemaal niets meer van!!!Als ze nu niet ingezien hebben dat islamisering de grootste bedreiging is van onze vrijheid en levenswijze dan leven die supergraaiers op een andere planeet!!!Er was reeds een klein voorbeeldje in genk van wat ons hier allemaal nog te wachten staat als we nu niet massaal reageren!!!
  En pamperbende van de nullenzender,een paar vraagjes:
  X Zijn de verkiezingen niet*gestuurd*vanuit rusland????
  X Waar zit onze*Turkse bjorn soenens en michiel vos*,of is het jens fransen om elk uur een sneuïg verhaaltje te doen over erdogan of iemand van zijn familie???
  Of durft de nullenzender daar niet aan beginnen wegens te bang van de moslims????Waar zit karel de gucht nu om de meerderheid van de turken uit te maken voor*mestkevers* en *foutstemmers*???
  Ik wacht op kritiek of gaan de eu-hypocrieten weer allemaal door het stof voor deze moordenaar????https://www.hln.be/nieuws/buitenland/turkse-kiescommissie-roept-erdogan-uit-als-winnaar-oppositie-spreekt-van-manipulatie~abc1cf2b/

 2. Kijk eens aan pamperbende,en dit is nog maar het begin hoor!!!Leg nog maar wat meer eitjes onder de moslims!!!!
  Komaan jambon,*heethoofden en jongeren,neen,moslimschorrie,oppakken en samen met de familie direct het land uitzetten,dat zou pas beleid zijn,en dat is wat vele Vlamingen nu van jou verwachten!!!!
  https://www.hln.be/nieuws/binnenland/chaos-in-heusden-zolder-na-overwinning-erdogan-tientallen-pv-s-uitgedeeld-persfotografen-bedreigd~a42f0969/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 + zes =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.