Eigen volk laatst

Afbeeldingsresultaat voor koen geens justitie

De Nederlandstalige ondernemingsrechtbank in Brussel slaat een terechte noodkreet en wat doet minister Koen Geens? Een nieuwe Engelstalige rechtbank in Brussel oprichten voor de snelle afhandeling van grote commerciële zaken. En wat met de gewone Nederlandstalige zaken van de kleine zelfstandige? Daar gebeurt NIETS voor!

Allicht zaten de Vlaamse politici te slapen toen bij de splitsing van het gerechtelijk arrondissement Brussel het aantal rechters werd bepaald.

In de Nederlandstalige ondernemingsrechtbank van Brussel werken binnenkort nog zes magistraten terwijl het er volgens een audit zestien zouden moeten zijn. Zaken staan ‘on hold’ en de rechtbank wordt langzamerhand een ‘no-gozone’ voor ondernemers. Het toppunt is dat weinigen dat alarmerend vinden. Lees verder bij De Tijd.

Één reactie op “Eigen volk laatst

  1. Koen Geens is blijkbaar op jacht om de bijnaam oppertsjeef voor de CDenV op zijn naam te schrijven. Met een zoetzweme glimlach orkestreert de minister een debakel van Justitie. En die man is dan nog eens een professor.
    Weg met die lauw water flamingant en de mossel noch vis figuur die hij slaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × vijf =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.