Dubbel genot?

Afbeeldingsresultaat voor rebel coast wineryIn Californië zal marihuana vanaf 1 januari 2018 voor ‘recreational use’ –  gewoon voor de lol –  gelegaliseerd worden.

Een wijnboer zag er een mogelijkheid in om van een cabernet sauvignondruif samen met een marihuanaplant een wijntje te ontwikkelen.  De prijs is niet min: 69 dollar.  Wie hoopt binnen enkele weken het nieuwe brouwsel te kunnen proeven, zal geduld moeten oefenen, want heel de productie van dit jaar is al uitverkocht.

Rebel Coast Winery

 

5 reacties op “Dubbel genot?

  1. De koehandel of wafelijzerpolitiek kan weer eens beginnen,Hopelijk laat Vlaanderen zich weer niet vangen!!Jullie Franstaligen en Brusselaars*krijgen*jullie stadion als wij van brusselabia een politiezone mogen maken!!Het is te hopen dat het weer niet zo gaat gebeuren en dat die zogenaamde vlaamse volksverraders zich weer niet laten rollen!!!Stop liever met dit kluchtland en begin met de*ordelijke opdeling *van dit onland!!!

    https://www.hln.be/sport/voetbal/belgisch-voetbal/michel-woest-over-eurostadion-het-dossier-is-vanaf-het-begin-verprutst-door-amateurs~a47fec6b/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 2 =