Dierenliefde anders bekeken

Niet iedereen is een dierenliefhebber.  Wij zijn bevriend met toffe vriendelijke mensen, die niet goed begrijpen wat de meerwaarde is van een dier in huis.  Ze houden er gewoon niet van.  Ze zijn er vies van.  Of ze hebben er schrik van.  Maar ze laten hen met rust.  Ze willen hen niet verwaarloosd of gepijnigd zien.  Leven en laten leven.

Malta

Deze foto’s geven een beeld van het beest dat een mens kan zijn.  U komt vanzelf wel tot de vaststelling wie verantwoordelijk is voor deze praktijken.

muslims-in-malta-2

Malta

Marnix

Bron

9 reacties op “Dierenliefde anders bekeken

 1. Je kunt zich de vraag stellen als ge die foto.s bekijkt ! Wie is het beest en wie is de mens . Ik troost me met de gedachte en het is ook mijn overtuiging dat er moslims zijn , die zoals ik , vol afschuw reageren . Zou het nu werkelijk in de genen zitten van een groot aantal “broeders” om weerlozen te pijnigen te onderwerpen aan hun sadistische neigingen . Het is in iedere geval en zelfs Youssef Le Blanc kan dat niet ontkennen , dat sommige van de getaande huid broeders hun vrouwen verpakken in dekens , wat voor mij ook een vorm is van mishandeling en onderdrukking van weerlozen . Dit soort van religie en diegenen die daar fan van zijn plaats ik in de categorie van verachterlijke idioten die thuishoren op den bodem van een beerput . Het zijn Untermenschen een laagstaande soort , waar Darwin geen benul van had toen hij met zijn evolutie-theorie bezig was . Ze zijn de naam mens niet waardig . Moesten wij getuigen zijn van youtuubekes tot wat voor smeerlapperij die Allah strijders in beide kampen in staat zijn . We zouden het gewoon niet geloven, ze zijn erger dan de Nazi’s . Dan noemen ze mij een racist omdat ik dat soort niet echt sympathiek vind

 2. Volgens mij zijn dat geen mensen maar beesten, en ik bied mijn verontschuldigingen aan de dieren voor de vergelijking

 3. Ik beland zekers en vast in ‘den bak’ wanneer ik met dergelijk tafereel geconfronteerd word!

 4. En dit uitschot wordt door politiekcorrecten (Roden en Groenen) gesteund en
  gepamperd.

 5. Ik word niet goed als ik zoiets zie, Wie zoiets doet is mens nog dier, dat is een duivel. Jammer genoeg leeft dit soort krapuul ook in onze omstreken. Ik vroeg me af wie rond nieuwjaar dat katje opgeblazen had in nederland, ik had me de vraag beter bespaard en gewoon toegegeven aan mijn gevoel. Alleen al het feit dat er niks meer in de media komt spreekt boekdelen. Indien het Jan , Piet, Joris of Korneel geweest was hadden we het zonder twijfel, wekenlang in alle media vernomen.

 6. Mag ik René er even op wijzen dat de 3 bovenste foto’s uit Malta komen, nog steeds een katholiek land. Dit zijn satanisten en hebben dus niets met de Islam te maken.
  De wereld zou er trouwens stukken beter uitzien moest alle religie (niet alleen de islam maar ook het christen- en jodendom) verboden worden.

  • Toch wel, Stef. Je vergeet daarbij dat het om Afrikaanse moslims gaat. ‘Vluchtelingen’ met een ‘beschaving’ die zich wil uiten door het folteren van dieren, door bijgeloof en zwarte magie, die de christenen van de kaart willen vegen door een kat of hond op een kruis te nagelen (te vergelijken met een doorprikte voodoopop met spelden) aan de deur, in de tuin, aan een boom, in de buurt van de woning van het slachtoffer vast te maken. Een vloek, een verwensing, een bedreiging. Wie zoiets doet, is ook tot heel andere dingen in staat.

 7. tis mij just gelijk wat voor mensen azo die dieren toetakelen of het nu christen of joden of islamieten zijn.wie dit doet tegen deze ontschuldige dieren,HET ZIJN GROTE LAFAARDS.ze mogen ze al tegen de muur zetten van mij .kzou ze met gemak een kogel door hun kop schieten

Reacties zijn gesloten.